Esad'ın generalleri öldürüldü!

Esad'ın generalleri öldürüldü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2100 rejim unsurunun öldürüldüğünü, 94 tank, 300'e yakın aracın imha edildiğini duyurduğu saldırılarda, Suriye ordusundan 3 general, 1 kurmay albayın da öldürüldüğü öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin İdlib'den gelen şehit haberlerinin ardından bölgede topçu ve SİHA'larla düzenlediği saldırılarda Suriye ordusundan 3 general ve 1 kurmay albayın da öldürüldüğü öğrenildi. 

İdlib'de Türk askerine yönelik gerçekleştirilen ve 34 askerin şehit olduğu saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bölgeye yönelik operasyonları devam ediyor.

Son 2 günde yapılan saldırıların ardından rejimin 2100'ün üzerinde asker kaybettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanırken, sahadan gelen bilgilere göre ölen rejim askerleri içerisinde 1 tümgeneral, 2 tuğgeneral ve 1 kurmay albay da bulunuyordu.

Suriye'de İdlib ve Sarakib yakınlarında bulunan Esad rejimine ait noktalar Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından vuruluyor. Operasyonda rejime ait mühimmat ve askeri araçlar imha ediliyor. Operasyonlarda 8 tank, 4 zırhlı araç, 5 obüs ve 2 çok namlulu roketatarın da imha edildiği açıklandı.

son dakika Suriye İdlib Beşar Esad operasyon