Şanslı kadının 'Gizli Noel Baba'sı Bill Gates çıktı

Şanslı kadının 'Gizli Noel Baba'sı Bill Gates çıktı

ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan bir kadın, Reddit tarafından düzenlenen 'Gizli Noel Baba' çekilişinde Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile eşleşti. Kadın 37 kilogramlık paket karşısında şoke oldu

ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan bir kadın, Sosyal haber ve tartışma sitesi olan Reddit bünyesindeki RedditGifts tarafından organize edilen "Gizli Noel Baba" çekilişinde Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile eşleşti. Bill Gates ile eşleştiğinden haberdar olmayan kadın, 37 kilogram ağırlığındaki kutuyu görünce çok şaşırdığını ifade etti.

"Gizli Noel Baba" programında katılımcılar kura sistemiyle tanımadıkları bir isimle eşleştiriliyor. Eşleştirilen isimler birbirlerine Noel için seçtikleri bir hediye yolluyor. 

Shelby isimli kadın, "Bill Gates'in yıllardır katıldığı biliniyordu, ama asla benim gizli Noel babamın o olacağını düşünmezdim. Gerçekten çok büyük sürpriz oldu" dedi.

Şanslı kadının 'Gizli Noel Baba'sı Bill Gates çıktı - Resim : 1

Bill Gates'in 2013 yılından beri çekilişine katıldığı biliniyor. "Paketin Washington eyaletinden geleceğini öğrendiğimde eşime, 'Belki bu Bill Gates'tendir' dedim, 37 Kilo olduğunu öğrenince ise 'Bu belki gerçekten de ondandır' diye düşündüm" diyen Shelby, paketi gördüğünde ise posta ofisinde heyecandan bağırmaya başladığını anlattı. 

Bill Gates'in gönderdiği pakette Muhteşem Gatsby'nin el yazması, Gates tarafından imzalanmış kitaplar, kedisi için oyuncaklar, Lego setleri, kitaplar, kamp eşyaları, senaryolar ve yiyecekler olduğu belirtildi.

Gates'in süpriz hediyeleri ise, çok zor bir yıl geçirdiğini söyleyen Shelby'yi oldukça mutlu etti. Kadın, Nisan ayında gerçekleşen düğününden sadece 10 gün önce ani bir şekilde annesini kaybetmişti. Bill Gates, paketin içine Shelby'nin annesi anısına ABD Kalp Vakfı'na bağış yaptığını belirten bir not eklemiş ve "Senin için önemli birinin kaybını hiçbir hediye düzeltmez biliyorum. Umarım sen ve ailen bu tatilde 'normal yeni'yi bulursunuz." yazmıştı.

Bill Gates Reddit hediye yeni yıl Haber Global