Rus gence 'çizik telefonla' işkence ve cinsel saldırı!

Rus gence 'çizik telefonla' işkence ve cinsel saldırı!

19 yaşındaki bir Rus genci, polise kadın arkadaşı ve başka bir kadın tarafından dövülüp, çizik bir iPhone üzerinden cinsel saldırıda bulunulduğunu, istismarcıların daha sonra videoyla şantaj yaptıklarını söyledi

Üstün başarılı 19 yaşındaki bir Rus genci, Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin Bugulma şehrinde 22 yaşındaki tanıdığı ziyaret etmek için okuldan çıkmıştı. Kadın, telefonunda bazı sorunlar olduğunu söyleyince genç çocuk ona yardım etmek istedi. 

Bahsi geçen kadın, 32 yaşındaki bir başka kadınla aynı şirkette çalışıyordu. Rus genç, telefonu tamir etmeye çalıştı ancak yanlışlıkla ekranını çizdi. Bunu gören kadın, gencin onlara 3 bin ruble (yaklaşık 47 dolar) ödemesini istedi. Genç, parayı ödemeyi kabul etmeyince, kadınların kendisine şiddet uyguladığını söyledi. 

İlk başta fiziksel saldırıda bulunan kadınların, gencin polise verdiği ifadeye göre, şiddetti cinsel saldırıya dönüştürdükleri belirtildi. Yerel basında çıkan haberlere göre, kadınlar cinsel saldırı sırasında seks oyuncağı da kullandı.

Tüm bunlar ise, saldırının bahanesi ve başlangıcı olan telefon ile videoya alındı. Yaşanan olaylardan sonra iki kadın, gencin gitmesine izin vererek, parayı bulması gerektiğini, eğer getirmezse videoyu internette yayınlamakla tehdit etti. 

Bunun üzerine Rus genç doğrudan polise gitti. Kadınlar gözaltına alındı ve suçlarını itiraf ettiler. Mahkeme ise şimdi, soruşturma yapılırken kadınların gözaltında tutulup tutulmamaları gerektiği konusuna karar vermeye çalışıyor.

İki kadın arkadaş tarafından çekilmiş olan tuhaf video, şimdi davadaki kanıtların bir parçası haline geldi.

Mağdur genç, telefondaki çiziğin işkencecilerin 'sapkın fantezilerini' gerçekleştirmeleri için sadece bir bahane olduğunda ısrar ederken, polis de gencin olay sırasında ayık olduğunu doğruladı.

Rusya Tataristan iPhone cinsel saldırı işkence