Ronaldo'nun 'Su için' tepkisi 4 milyar dolar zarar ettirdi

Ronaldo'nun 'Su için' tepkisi 4 milyar dolar zarar ettirdi

Euro 2020'de Macaristan-Portekiz maçı öncesi düzenlenen basın toplantısına katılan yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun su mesajı büyük ilgi çekerken, önünden kaldırdığı iki Coca Cola şişesi şirketi 4 milyar dolar zarara uğrattı

Portekiz'in tecrübeli oyuncusu Cristiano Ronaldo, Macaristan ile oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında önündeki kola şişelerini kenara itti. Oturduğu masada önünde bulunan gazlı içecek şişelerini havaya kaldırarak "Su için" mesajı verdi.

 

Ronaldo'nun turnuvanın resmi sponsorlardan biri olan Coca-Cola şişelerini kenara itmesi, sosyal medyada çok sayıda paylaşım alarak en çok konuşulan konulardan olurken, ünlü içecek firması, toplamda 4 milyar dolarlık bir değer kaybına uğradı.

Ronaldo'nun hareketi sosyal medyada gündem olurken, İspanyol Marca gazetesi, Coca Cola'nın hisselerinin de 56.10'dan 55.22 dolara düştüğünü bildirdi.

Böylelikle şirketin 242 milyar dolarlık hisseleri, 238 milyar dolara gerileyerek 4 milyar dolarlık bir değer kaybına uğradı.

Ronalda daha önce de gazlı içeceklere karşı olduğu yönünde açıklama yapmıştı. Ronaldo, istememesine karşın oğlunun Coca Cola ve Fanta içtiğini, cips yediğini söylemiş ve onu bu alışkanlıklarından vazgeçirmeye çalıştığını açıklamıştı.

Cristiano Ronaldo'nun ortalama bir günü:

6.00 - Uyanma ve aç karnına 2 saatlik antrenman8.00 - 90 dakikalık uyku9.30 - Kahvaltı10.30 - Antrenman12.30 - 90 dakika uyku14.00 - 1. Öğle yemeği15.00 - 90 dakika uyku16.30 - 2. öğle yemeği19.00 - Akşam yemeği20.00 - Serbest zaman22.00 - Yüzme seansı23.00 - Uyku

Cristiano Ronaldo'nun rastgele bir yemek menüsü:

6 öğün

Kahvaltı: Peynir, et ve yoğurtKahvaltı 2: Avokadolu tostÖğle yemeği: Tavuk salataÖğleden sonra: Taze meyveAkşam yemeği: Balık ve salataAkşam yemeği 2: Et ya da kalamar

RONALDO TARİHE GEÇTİ

EURO 2020 F Grubu ilk maçında Macaristan, Portekiz'i konuk etti. Puskas Arena'da oynanan karşılaşmada Portekiz rakibini 3-0 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Öte yandan karşılaşmada attığı 2 golle takımının galibiyetinde önemli rol oynayan Cristiano Ronaldo, tarihine geçti. Ronaldo, Macaristan karşısında 87 ve 90'ıncı dakikalarda fileleri sarsarsak şampiyona tarihindeki gol sayısını 11'e yükseltti. Portekizli oyuncu, 9 gol bulunan Platini'yi geride bırakarak zirveye yükseldi. Ronaldo, attığı 2 golle Avrupa Şampiyonları tarihinin en çok gol atan futbolcusu oldu. 36 yaşındaki yıldız ayrıca 22 maçla Avrupa Şampiyonası finallerinde en çok forma giyen futbolcu konumunda bulunuyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Cristiano Ronaldo Coca Cola