Ronaldo'nun oğlu tek başına jet-ski kullandı, polis inceleme başlattı

Ronaldo'nun oğlu tek başına jet-ski kullandı, polis inceleme başlattı

Cristiano Ronaldo'nun 10 yaşındaki oğlu Cristiano Ronaldo Jr., halasının paylaşıp daha sonra sildiği bir videoyla sosyal medyayı salladı. Tek başına jet ski kullanınca soruşturma başlatıldı

Dünyanın en ünlü futbolcularından Cristiano Ronaldo'nun kız kardeşi Elma, 10 yaşındaki yeğeni Cristiano Ronaldo Jr'ın jet-ski kullanırken çekilen videosunu paylaşınca sosyal medyada tepki yağdı. Sorumsuzluk yorumları üzerine Elma, videoyu sildi, ancak polis, Portekiz yasalarına aykırı olduğu gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Halası ve babaannesi ile birlikte Madeira Adası civarlarında bir tatil yapan Küçük Cristiano’nun halası Elma tarafından bir tekneden çekilen tek başına jet-ski kullandığı görüntülerinin sosyal medyada yayılmasıyla paylaşıma tepki yağdı. Ronaldo’nun kız kardeşi Elma, videoyu kısa süre sonra sildi. 

 

Portekiz yasalarına göre 18 yaşından küçüklerin tek başlarına jet-ski kullanmaları yasak. Ayrıca jet-ski kullanmak için bir tür ehliyet de gerekiyor. Bu yasağın yaptırımı olarak da çocuktan sorumlu bireylere para cezası veriliyor.

Portekiz’de yayın yapan Expresso gazetesi, deniz polisi şefi Guerreiro Cardoso’ya konuyla ilgili olarak ulaşırken Cardoso, bir inceleme başlattıklarını ifade ederken Cristianinho’nun ailesine bir para cezası verilebileceğini söyledi. Portekiz yasalarına göre bu ceza 298 Euro ile 2990 Euro arasında değişebiliyor.

Cristiano Ronaldo jet-ski haberler