Robert De Niro: Asla oynamayacağım kişi Trump!

Robert De Niro: Asla oynamayacağım kişi Trump!

27 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak, Robert De Niro ve Al Pacino'yu bir araya getiren 'The Irishman' filmi öncesi usta oyuncu Robert De Niro, ABD Başkanı Donald Trump hakkında açıklamalarda bulundu

Yaşayan en büyük aktörlerden biri olan Robert De Niro, uzun yıllardır devam eden kariyeri boyunca gangster, aşırı korumacı baba, edepsiz büyükbaba gibi hemen her karaktere hayat verdi. De Niro, asla oynamayayı düşünmediği bir karakter olduğunu açıkladı.

The Irishman filminin yayınlanmasından önce açıklamalarda bulunan dünyaca ünlü aktör, canlandırmayı düşünmediği bir isim olduğunu söyledi: sık sık hakkında sert açıklamalarda bulunduğu ABD Başkanı Donald Trump... 

De Niro, "Asla oynayamayacağımı sandığım tek kişi. Onun karakteri hiçbir şey ifade etmiyor. Bu şaşırtıcı. Hiçbir şey... O garip biri. Karakterin davranışını haklı çıkarmaya çalışmıyorsun, ama karakterin gözüyle bakmaya çalışıyorsun. Herkesin kendi sebepleri olduğunu söylüyorlar. Sebeplerini öğrenmeli ve buna göre ilerlemelisin." dedi.

Robert De Niro, mevcut Beyaz Saray yönetiminden hoşlanmadığını gizlemiyor, ama görünen o ki Trump'ı oynamak aslında Oscar ödülünü kazanmanın çok uzağındaki bir köprü gibi. 

THE IRISHMAN, ROBERT DE NİRO İLE AL PACINO'YU BİR ARAYA GETİRECEK

The Irishman'de Robert De Niro, İkinci Dünya Savaşı'na katılıp geldikten sonra mafya tetikçisi olan Frank Sheeran'ı canlandırıyor. Pacino ise Amerikan sendika lideri Jimmy Hoffa'yı canlandırıyor. Joe Pesci ise mafya üyesi Russell Bufalino rolünde izleyici karşısına çıkıyor.

Oscar ödüllü efsane yönetmen Martin Scorsese'nin Netflix için Robert De Niro ve Al Pacino'yu bir araya getiren gangster filmi 'The Irishman', seçilmiş sinemalarda 1 Kasım tarihinden itibaren üç hafta boyunca gösterimde kalacak. Film daha sonra 27 Kasım tarihinde Netflix'ten izlenilebilecek. The Irishman, Netflix'in bugüne kadar gerçekleştirdiği en pahalı film olma özelliğini de taşıyor.

Robert De Niro Al Pacino Donald Trump The Irishman Netflix Martin Scorsese