Prens Charles'ın ziyaretinde panik anları: Bir anda sendeleyip yere yığıldı

İngiltere'nin Bristol kentindeki Asda Dağıtım Merkezi'ni ziyaret eden Prens Charles'a selam veren bir personel bir anda sendeleyerek yere yığılınca kısa süreli panik yaşandı

Mart ayında koronavirüs testi pozitif çıkan ve tüm dünyanın konuştuğu kişiye dönüşen Prens Charles, pandemi sürecinde süpermarkette çalışan personele teşekkür etmek için eşi Camilla ile birlikte Bristol'de yer alan Asda Dağıtım Merkezi'ni ziyaret etti. O sırada Prens Charles'a selam verip, Galler Prensi ile kısa süre sohbet eden bir personel bayılarak yere düştü. Kısa süreli bir panik anı yaşandı. 

 

71 yaşındaki Charles'ın konuştuğu personel bir anda sendelemeye başladı, birkaç dakika sonra ise sırtüstü yere yığıldı. Ne olduğunu anlayamayan Charles, diğer personel yardım için koşarken, düşen adamın iyi olup olmadığını kontrol etti.

 

Adam kafasını kaldırıma vurmaktan son anda kurtulurken, arkadaşları hemen müdahale etti. Kısa süre sonra ise ayağa kalkıp tekrar Galler Prensi ile konuştu. Çalışana ne olduğuna ilişkin bir bilgi verilmezken, sağlık durumunun ise iyi olduğu ifade edildi.

Prens Charles haberler İngiltere