Parmaklıklar ardındaki güzellikler... Rusya'nın en güzeli seçilecek

Parmaklıklar ardındaki güzellikler... Rusya'nın en güzeli seçilecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatıyla kurulan Rusya Ulusal Muhafız Federal Servisi'nde görev yapan kadın polisler arasında her yıl düzenlenen güzellik yarışmasının 12 adayının listesi yayımlandı. Ülkenin en güzel 12 polisi, yılın 'güzeli' seçilmek için mücadele ediyor

Rusya'da her yıl düzenlenen en güzel koruma yarışmasında, kendi bölgesindeki yerel yarışmayı kazanarak 100'e yakın yarışmacıyı eleyen 12 finalist, 7-11 Haziran tarihleri arasında verilecek oylarla ülkenin en popüler kadını olmak için yarışacak. Yarışmacılar, ülkenin en kuzeyinden en doğusuna kadar tüm bölgelerden katılıyor. 

Parmaklıklar ardındaki güzellikler... Rusya'nın en güzeli seçilecek - Resim : 1

2019 yılında Putin'in ulusal koruma ekibinde bulunan 32 yaşındaki Anna Khramtsova, güzelliğiyle dikkat çekerek bin kişiyi geride bırakıp birinci seçilmiş, ardından tüm dünyada konuşulan tartışmayı başlatmıştı. 

Parmaklıklar ardındaki güzellikler... Rusya'nın en güzeli seçilecek - Resim : 2

Üniformalarıyla fotoğraf çektiren kadın polisler yarışmaya katılmış ve muhafız biriminin internet sitesi üzerinden oylama yapılmıştı. Ekaterinburg bölgesinden Anna Khramtsova, 3 milyondan fazla Rus’un katıldığı oylamada 57 binden fazla oy alarak en güzel kadın polis seçilmişti.

 

Parmaklıklar ardındaki güzellikler... Rusya'nın en güzeli seçilecek - Resim : 3

Khramtsova, çalıştığı Rusya Ulusal Muhafız Federal Servisi binasının içini gösteren bir video çekip sosyal medyadan paylaşınca, yetkililerin bu videoyu fark etmesiyle, işine son verilmişti.

Parmaklıklar ardındaki güzellikler... Rusya'nın en güzeli seçilecek - Resim : 4

Daha önce ulusal muhafızlarda 'cinsiyetçilik' kurbanı olduğunu iddia eden Anna, Rus hükümetinin iç askeri gücündeki kadınların kendisini kıskandığını ileri sürmüş, binanın içerisindeki dezenfekte işlemini gösteren video, sosyal medyadan kaldırılmıştı. 

Cesur pozlarıyla dikkat çeken eski polis, "Kovuldum çünkü birini kovmaları gerekiyordu. Yarışmadan sonra daha çok kıskançlıkla yüzleşme zorunda kaldım. Hobimi ve spor yaptığımı öğrendiler, bu yüzden beni hizmetten atmaya hazırlandılar" iddiasında bulunmuş, erkek meslektaşlarının kendisiyle tanışmaya çalıştığını, ancak serviste çalışan kadınların kendisini selamlamayı bile bıraktıklarını sözlerine eklemişti. 

Parmaklıklar ardındaki güzellikler... Rusya'nın en güzeli seçilecek - Resim : 5

O dönem bu işin peşini bırakmayacağını söyleyen Anna, işi mahkemeye taşısa da, temyiz mahkemesi tarafından reddedilmişti. 

Khramtsova, yarışmayı kazanmanın güzel olduğunu, ancak daha sonra yaşananlar sebebiyle kendisine karşı önyargılı bir tutum oluştuğunu söylemişti. 

Kaynak: Haber Global TV

Rusya Kadın polis