Otobüs bekleyen at sosyal medyayı kasıp kavurdu!

Rusya'nın St Petersburg kentinde yalnız başına otobüs bekleyen bir atın görüntüsü kameralara yansıdı. Otobüsün durağa yanaşmasının ardından arka kapıdan içeri girme denemelerinde bulunan at başarılı olamayınca geri dönüp otlamaya devam etti

Sosyal medya Rusya'nın St. Petersburg kentinde kameralara yansıyan ilginç bir görüntüyü konuşuyor. 
Sabah saatlerinde otobüs durağında tek başına otobüs bekleyen bir atın kameralara yansıyan görüntüsü sabah mesaiye gitmek için yola çıkan halkı şaşkına çevirdi. 
Otobüsün durağa yanaşmasının ardından içeri girmeyi birkaç kez deneyen at, otobüsün kalabalık olmasından mıdır bilinmez, vazgeçip tekrar otladığı yere geri döndü.

Sosyal medya üzerinde paylaşılan video, kısa sürede viral oldu. Kimi kullanıcılar atın sahibinin ve eyerinin olmadığına dikkat çekti. Kimileri de söz konusu durağın yakınlarında bir ahır olduğundan ötürü bölgede at görmenin şaşırtıcı bir durum olmadığını açıkladı.

Kullanıcılardan bazıları "Rusya'dayız, burada her şey mümkün" açıklamasını yaparken, hayvanseverlerden de "Bırakın da hayvancağız rahatça otlasın, zaten geri döndüğünde pek çok yük taşımak durumunda kalacak" tepkileri yükseldi.

Rusya St Petersburg OTOBÜS at