Ölüm döşeğindeki hastaya vizyona girmemiş Star Wars izletilecek!

Ölüm döşeğindeki hastaya vizyona girmemiş Star Wars izletilecek!

İngiltere'nin Waterlooville kasabasındaki Rowans bakımevi, Twitter hesabından yaptığı duyuruda ölüm döşeğindeki bir hastalarının Star Wars hayranı olduğunu duyurunca, Disney devreye girdi

İngiltere'nin Waterlooville kasabasındaki Rowans bakımevi, Twitter paylaşımında "Yardımcı olur musunuz? Star Wars'un BÜYÜK hayranı olan bir hastamız var ve maalesef zaman 20 Aralık'a kadar ondan yana olmayacak. Son arzusu Star Wars'un final filmi #RiseOfSkywalker'u küçük oğluyla beraber izlemek. Bunun gerçekleşmesine yardımcı olabileceğini bildiğiniz HERHANGİ biri varsa lütfen bunu onlarla paylaşın. Teşekkürler" yazdı.

Ölüm döşeğindeki hastaya vizyona girmemiş Star Wars izletilecek! - Resim : 1

Sosyal medya kullanıcıları bu paylaşıma büyük ilgi gösterirken, Luke Skywalker karakterini canlandıran oyuncu Mark Hamil de "İyi şanslar" diyerek destek verdi. 

Disney CEO'su Bob Iger ise önce, "Lütfen gerekli bilgileri benimle paylaşın, kesinlikle bunu deneyeceğiz" derken, ardından attığı tweetinde ise, "Şükran Günü'nde Disney olarak #TheRiseOfSkywalker'ı Rowans Bakımevi'ndeki bir hasta ve ailesi ile paylaşabileceğimizi söylemekten minnet duyuyoruz. Güç sizinle ve hepimizle olsun!" dedi.

Hastanın talebini internete taşıyan sağlık görevlisi Lisa Davies, "Disney'in bunu yapmak için dağları yerinden kaldırması gerektiğini biliyoruz" diyerek bu dileğin yerine gelmesini sağlayan Star Wars hayranlarına ve bu konuyu haberleştiren medya kurumlarına teşekkür ettiklerini duyurdu.

Star Wars Disney Bob Iger