Nusret'in daimi müşterisi İtalyan Prens sevgilisinden hediyelerini geri istedi

Dünya haberleri İtalya
Nusret'in daimi müşterisi İtalyan Prens sevgilisinden hediyelerini geri istedi

Prens Giacomo Bonanno di Linguaglossa, 2019'da tanıştığı Belaruslu sevgilisi Tanya Yashenko'nun servetini sömürdüğünü iddia ederek dava açtı. İtalyan aristokrat, sevgilisine verdiği binlerce dolarlık hediyelerin iadesini talep etti.

İtalya'da kraliyet soyundan gelen Prens Giacomo Bonanno di Linguaglossa, kendisinden 16 yaş küçük Belaruslu sevgilisi Tanya Yashenko'ya 'Beni param için kullandı' diyerek dava açtı.Evliliğinin dağılması sonucu yaşadığı travmanın yanlış kararlar almasına neden olduğunu ve Yashenko'nun bu "duygusal kırılganlığından” faydalandığını belirten Italyan aristokrat, sevgilisine verdiği binlerce dolarlık hediyelerin iadesini talep etti.

Prens, Yashenko'ya 83 bin euro değerinde Mercedes otomobil, Roma'daki bir otelde 58 bin euro'luk hisse, pahalı mücevherler ve Roma'nın merkezinde bir daire kiralamasına yardımcı olmak için 18 bin euro verdiğini söyledi.Ancak prens, daha sonra pişman oldu ve sevgilisinden af dilediğini mesajları sosyal medyadan paylaştı. İkili yeniden bir araya geldi ama hukuk mücadelesi sürüyor.
 
NUSRET'İN MÜDAVİMİ

Öte yanda Tanya Yashenko Nusret'in müdavimleri arasında yer alıyor. Her fırsatta soluğu Nusret'te alıyor.

Nusret'in daimi müşterisi İtalyan Prens sevgilisinden hediyelerini geri istedi - Resim : 2

Kaynak: Diğer

İtalya Dünya haberleri