Nike'ta deprem... Oğlu kredi kartını kullanınca istifa etti

Nike'ta deprem... Oğlu kredi kartını kullanınca istifa etti

Nike'ın Kuzey Amerika bölümü Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ann Hebert, oğlunun perakende satış şirketiyle bağlantısı olduğu, sınırlı sayıdaki ayakkabıların kendi kredi kartıyla alındığının ortaya çıkması üzerine dün istifa etti.

Nike'ta 25 yıldır hizmet veren Ann Hubert hakkında geçen hafta Bloomberg'te, West Coast Streetwear adlı perakende satış işini yürüten 19 yaşındaki oğlu Joe hakkında bir haber çıkmış, Joe’nun 100 bin dolardan fazla değerdeki sınırlı sayıda ayakkabıları satın almak için Herbert’in kredi kartını kullandığı bildirilmişti. 

Bloomberg, Joe'nun yaptığı şey sebebiyle annesinin Nike'ta işten çıkarılacak kadar yüksek mevkide olduğunu söylediğini bildirirken, annesinin oğluna asla indirim kodları gibi içeriden herhangi bir bilgi vermediğini sözlerine ekledi.

Bloomberg'in sorularını yanıtlayan 19 yaşındaki genç, makalese annesinden hiçbir şekilde bahsedilmemesini istemiş ve annesiyle ilgili gelen sorular üzerine röportajı kesmişti. 

İstifa eden Hebert konuya ilişkin açıklamada bulunmazken, Nike, kısa süre içinde Kuzey Amerika'ya yeni bir yönetici atayacaklarını planladıklarını söyledi.

Kaynak: Haber Global TV

nike