Middleton, 28 yıl sonra Prenses Diana'nın izinde!

Middleton, 28 yıl sonra Prenses Diana'nın izinde!

İngiliz kraliyet ailesinden ilk kez 14 yıl aradan sonra Cambridge Dükü Prens William ve eşi Düşes Kate Middleton tarafından Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirilmişti. Middleton, 28 yıl önce Prenses Diana'nın bölgeyi ziyaretindeki şapkayı taktı

Kraliyet çifti Kate Middleton ve Prens William, Pakistan ziyaretlerinde ülkenin kuzeyindeki Himalaya tepelerini ziyaret etti.

Khyber Pakhtunkhwa bölgesindeki Hindu Kush dağları civarını ziyaret eden çift, Prenses Diana'nın 28 yıl önce gezdiği yerdeydi. Prens Diana da 1991 yılında aynı bölgeyi ziyaret etmişti. Kate Middleton'ın yıllar önce Prenses Diana'nın taktığı şapkanın bir benzerini taktığı görüldü.

Middleton, 28 yıl sonra Prenses Diana'nın izinde! - Resim : 1

Kate ve William çiftine, Prenses Diana'nın bölgedeki ziyaretini içeren bir anı kitabı hediye edildi. 

Kraliyet çifti, dün akşam da İslamabad'da kendileri için verilen resepsiyona katıldı. Prens William Karaçili tasarımcı Naushemian imzalı geleneksel kıyafet giyerken, Middleton ise Jenny Packham tasarımı elbisesiyle boy gösterdi.

Middleton, 28 yıl sonra Prenses Diana'nın izinde! - Resim : 2

14 YIL SONRA İLK ZİYARET

İngiliz kraliyet ailesinden bir kişinin Pakistan'a yaptığı son ziyaret 14 yıl önce gerçekleşmişti.  

Prens William'ın babası Prens Charles ve eşi Cornwall Düşesi Camila Parker-Bowles, 2005 yılında Keşmir'de yaşanan depremin ardından ülkeye gelmiş ve depremzedelerle buluşmuştu.  

Kraliçe Elizabeth Pakistan'a 1961 ve 1997'de olmak üzere iki kere gelirken Prenses Diana ise ülkeyi 3 kere ziyaret etti.

Prenses Diana Prens William Kate Middleton Pakistan