Michael Schumacher'in taburcu olacağı iddia edildi!

Michael Schumacher'in taburcu olacağı iddia edildi!

Yedi kez Formula 1 şampiyonu olan, 6 yıl önce geçirdiği kaza sonrası komaya giren efsanevi F1 pilotu Michael Schumacher'in bakımından sorumlu hemşire, kök hücre tedavisi sonrası Schumacher'in bilincinin yerine geldiğini açıkladı.

2013 yılında Fransız Alpleri'nde geçirdiği kaza sonrası komaya giren, o günden beri yoğun bakımda bulunan F1 pilotunun pazartesi günü kök hücre tedavisi için Paris'teki Georges Pompidou Hastanesi'ne getirildiği ve cerrah Philippe Menasche tarafından ameliyat edildiği,  ayrıca taburcu olacağı da iddialar arasında yer aldı. 

Fransız gazetesine konuşan hemşire, "Evet Schumacher'in bakımını ben yapıyorum. Schumacher'in bilincinin yeni geldiği garantisi verebilirim." dedi. 

Efsanevi sporcunun F1 yarışlarını televizyonda izlediği iddia ediliyor. Alpler'de geçirdiği kaza sonrası başına darbe alıp aylarca komada kalan Schumacher'in o günden bu yana görüntüleri kamuoyuna yansımadı. Bu dönemde ünlü sporcunun fiziksel ve ruhsal sağlık durumu hakkında net bilgiler alınamadı.

50 yaşındaki efsane Formula 1 pilotu, 2013 yılında Fransız Alpleri'nde kayak yaparken geçirdiği kaza nedeniyle komaya girmişti. 2014 yılının eylül ayından itibaren ise İsviçre'deki evinde bakımını eşi üstlenmişti. 

Formula 1 Michael Schumacher kök hücre tedavisi