Melania Trump pazarlık masasında: Beyaz Saray'a taşınmama sebebi olduğu iddia edildi

Melania Trump pazarlık masasında: Beyaz Saray'a taşınmama sebebi olduğu iddia edildi

Mary Jordan tarafından kaleme alınan, First Lady Melania Trump hakkındaki kitapta çarpıcı bir bilgi yer aldı. ABD Başkanı Trump'ın başkan seçilmesinin ardından Melania Trump'ın Beyaz Saray'a hemen taşınmamasına dair detaylar dikkat çekti

Mary Jordan tarafından kaleme alınan The Art of Her Deal: The Untold Stroy of Melaina Trump (Melania Trump'ın anlatılmamış hikayesi, anlaşma sanatı) isimli kitabın 5 ülkeden 100'den fazla kişiyle görüşmesine dayandırıldığı ve 'First Lady'nin görülmemiş portresini çizdiği ifade edildi.

Dün Washington Post gazetesinde 286 sayfalık kitaptan detaylar yer aldı. Kitaptaki iddialara göre, ABD Başkanı Donald Trump'ın Başkan seçilmesinin hemen ardından Beyaz Saray'a taşınmayan Melania Trump'ın evlilik sözleşmesinin üzerinden yeniden geçtiği belirtildi. 

Ancak bu haberin çıkmasının hemen ardından, Melania Trump'ın ofisinden yapılan açıklamada bu kitabın tamamen kurgusal ve yanlış bilgilerle dolu olduğu ifade edildi. 

TRUMP'IN BAŞKAN SEÇİLMESİNDEN 5 AY SONRA BEYAZ SARAY'A TAŞINMIŞTI

20 Ocak'ta devlet başkanlığı görevine başlayan Trump'ın eşi Melania Trump'ın Beyaz Saray'a taşınmama kararı, Amerikalılar tarafından eleştirilmişti.

Melania Trump, yemin töreninin ardından eşiyle Beyaz Saray'a taşınmayan ilk first lady olmuştu. Trump'ın halefi Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, kızlarına yeni okul bulmak için eşinden önce Washington'a taşınmıştı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, yaklaşık 5 ay sonra Beyaz Saray'a taşınmış, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Yeni evimizde geçireceğimiz günler için çok heyecanlıyım." ifadelerini kullanarak Beyaz Saray'daki Kırmızı Oda'nın penceresinden görünen Washington Anıtı'nın fotoğrafını da paylaşmıştı 

"First Lady", 11 yaşındaki oğlu Barron'un okulu tatil olana kadar New York'taki Trump Tower'da kalmayı tercih etmişti.

OĞLUNUN GELECEĞİ İÇİN PAZARLIK MASASINDA

Ancak bahsi geçen kitapta, durumların çok farklı olduğu iddia edildi. Melania Trump'ın Beyaz Saray'a taşınmadan önce bu süreci evlilik sözleşmesini yeniden müzakere ederek geçirmdiği, oğlu Barron'un okulunu New York'ta bitirmesini istemesine rağmen Trump'ın evlilikte sadakatsizliği, sosyal medyada yayılan porno oyuncusu Stormy Daniels ile ilişkisi gibi nedenlerin 'finansal düzenlemesini' değiştirmek için kullandığı belirtildi.

Jordan, "Melania Trump, oğlu Barron'ın Trump'ın diğer üç çocuğu ile maddi olarak eşit olmasını yazılı olarak görmek istiyordu." dedi. Aynı zamanda First Lady'yi modellik kariyerinden sonra gerçekleşen bu evlilikte tamamen odaklanmış, acımasız ve hırslı olarak tanımlıyor. 

Melania Trump Beyaz Saray Donald Trump evlilik sözleşmesi