Melania Trump'ı bu kez kızdırdılar: İlk kez yanıt verdi!

Melania Trump'ı bu kez kızdırdılar: İlk kez yanıt verdi!

ABD Başkanı Donald Trump'ın başı eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın yazdığı kitapla dertteyken, First Lady Melania Trump'ın canı ise oyuncu ve komedyen John Henson'ın oğlu Barron hakkında yaptığı paylaşımla sıkıldı

Eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın Beyaz Saray anılarını yazdığı 577 sayfalık "The Room Where It Happened: A White House Memoir" (Olayın Gerçekleştiği Oda: Bir Beyaz Saray Hatırası) adlı kitabı bugün satışa çıktı. Ancak kitap daha satışa çıkmadan, basına sızdırılan açıklamalar hem ABD'yi karıştırmaya devam ediyor hem de Trump ile birlikte dünya liderleri ve ülkelere yönelik iddiaların yer almasıyla çalkantı yaratıyor.

Aile sırlarını ortaya döken kitap Trump ailesinin keyfini kaçırırken, Melania Trump ve oğlu Barron hakkında atılan bir tweet, Beyaz Saray'da deprem etkisi yarattı.

Kendisi hakkında sık sık iddia ve çirkin suçlamalarla karşılaşan First Lady bu kez sessizliğini bozdu. 

ABD'de televizyon kanallarında sunuculuk yapan ve televizyon dizilerinde tol alan komedyen ve stand-up'çı John Henson, Babalar Günü'nde Twitter'dan bir paylaşımda bulundu. John Henson, "Umarım Barron Babalar Günü'nü babası her kimse onunla geçirir" ifadelerini kullandı.

First Lady ise komedyenin attığı bu tweete sözcüsü aracılığıyla yanıt verdi. Stephanie Grisham, yaptığı açıklamada, "Maalesef Başkan Donald Trump'ın oğlu hakkında uygunsuz ve duyarsız yorumlar görmeye devam ediyoruz. Her yönetimde olduğu gibi, yaşı küçük bir çocuğun bu tartışmaların dışında bırakılması, yabancılardan ve medyadan yargılama veya nefret olmadan büyümesine izin verilmesi gerekir." ifadelerini kullandı.

Geçen hafta Henson, Trump'ın Ivana Trump'la evliliğinden olan oğlu Eric hakkında tweet'ledi ve Eric için 'gözleri birbirinden o kadar uzak ki, sana bakmak için başını çevirmesi gerekiyor' ifadelerini kullanmıştı..

Melania Trump Donald Trump Babalar Günü