Hava kuvvetleri subayı meslektaşlarına ateş açtı: 4 ölü!

Hava kuvvetleri subayı meslektaşlarına ateş açtı: 4 ölü!

Malezya'nın Sarawak eyaletinde Kraliyet Hava Kuvvetlerine bağlı bir personel, silah arkadaşlarına ateş açarak 3 kişiyi öldürdükten sonra yaşamına son verdi.

Malezya'nın Sarawak eyaletinde Kraliyet Hava Kuvvetleri subayı, silah arkadaşlarına ateş açtı. Sarawak Emniyet Müdür Yardımcısı Mancha Anak Ata, Hava Kuvvetleri üssündeki güvenlik karakolunda yaşanan olayda söz konusu personel dahil 4 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Borneo adasının doğusundaki Sarawak eyaletindeki polis, silahlı saldırının hava kuvvetleri üssündeki bir güvenlik karakolunda meydana geldiğini ve olayın nedeninin araştırıldığını söyledi.

Ata, ilk bilgilere göre hava kuvvetleri subayının saldırıya geçmeden önce güvenlik noktasından silah aldığını aktardı. Subayın daha sonra karakola girdiğini belirten Ata, 2 kişinin açılan ateş sonucu olay yerinde, 1 kişinin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini aktardı. Ata, söz konusu subayın silah arkadaşlarını öldürdükten sonra yaşamına son verdiğini ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Kurbanlardan birinin onu sakinleştirmeye çalıştığını ancak o esnada karnından vurulduğu söylendi. Silahlı kişi daha sonra karakola girerek iki memuru olay yerinde öldürdü. Saldırganın daha sonra silahı çenesine dayayarak kendisinini öldürdüğü belirtildi. Karnından vurulan polis de hastanede yaşamını yitirdi. 

Görgü tanıklarının ifadesine göre, saldırganın kurbanlara 'yaşamak mı yoksa ölmek mi istediklerini' sorduğu aktarıldı. Ata'nın ayrıca koronavirüs karantinasında olduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Global TV

Malezya