Lufthansa yöneticisi gizlice kabin görevlisi olarak çalıştığını açıkladı!

Bahreyn Almanya
Lufthansa yöneticisi gizlice kabin görevlisi olarak çalıştığını açıkladı!

Alman Lufthansa Havayolları Üst Yöneticisi Jens Ritter, kısa bir süre önce gizlice Riyad ve Bahreyn seferlerinde uçuş görevlisi olarak çalıştı.

Ritter, LinkedIn'de paylaştığı bir yazıda, bu deneyimle ilgili düşüncelerini paylaşırken, yeni fikirler elde etmek için bakış açısını değiştirmek gerektiğini belirtti.

Ritter, "Uzun yıllardır Lufthansa Grubu için çalışıyorum. Ancak hiçbir kabin ekibinin mensubu olarak çalışma fırsatım olmamıştı" dedi. 

Ritter ayrıca, 2000 yılından bu yana Lufthansa'da ticarî uçaklarda pilot olarak çalışmış ve 2014 yılında Germanwings'te Airbus A320'de kaptan pilot olmuştu.

Ritter, mesajında, "Eskiden pilot olarak uçuyordum ve bu yüzden gece uçuşunun getirdiği zorlukları bildiğimi sanıyordum. Ancak biyolojik saatiniz size sadece uyumanızı söylediğinde mevcut, dikkatli ve çekici olmak tamamen farklı bir şeydi" diye ekledi.

Lufthansa yöneticisi gizlice kabin görevlisi olarak çalıştığını açıkladı! - Resim : 1

Jens Ritter, Riyad'a giderken business class bölümünde görev yaptı ve Frankfurt’a dönüşte ise ekonomi kabininde çalıştı. 

Lufthansa Üst Yöneticisi, "Organize edilecek ne kadar çok şey olduğuna şaşırdım, özellikle de bir şeyler planlandığı gibi gitmezse…  Örneğin yemek listesinde bulunan yemekler tam olarak uçağa yüklenen yemekler değildi. Konukların isteklerini tek tek ele almak, herkesin sahip olduğu farklı enerjiyle başa çıkmak çok ilginçti" dedi.

Ritter, bu görevden sonra ofisteki işlerin "uçaktaki kararları gerçekten hissettikten sonra farklı olacağına" karar verdiğini ifade etti.

Ritter, uçuş görevlisi olarak çalışan ilk havayolu yöneticisi değil. 

Lufthansa yöneticisi gizlice kabin görevlisi olarak çalıştığını açıkladı! - Resim : 2

KLM Üst Yöneticisi Marjan Rinterl de Mayıs 2023’te Los Angeles-Amsterdam seferinde yolculara hizmet etmişti. 

Virgin Group'un kurucusu Sir Richard Branson, 2013 yılında, Air Asia'dan Tony Fernandes ile girdiği bir iddiayı kaybettikten sonra Air Asia’da uçuş görevlisi olarak çalışmıştı.

Kaynak: Ajans Bizim

Lufthansa Almanya uçak uçuş Hava yolları