Koronavirüse yakalanan Cristiano Ronaldo'nun ablasından şaşırtan açıklama: Gördüğüm en büyük sahtekarlık

koronavirüs
Koronavirüse yakalanan Cristiano Ronaldo'nun ablasından şaşırtan açıklama: Gördüğüm en büyük sahtekarlık

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından, ablası Katia Aveiro, koronavirüsün gördüğü en büyük sahtekarlık olduğunu söyleyerek, "Ronaldo bunu ortaya çıkaracak "Tanrı'nın elçisi" dedi

Juventus’un 35 yaşındaki yıldız oyuncusunun koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından, ablası Katia Aveiro'dan herkesi şaşırtan açıklama geldi. 

Portekiz Futbol Federasyonu, salı günü yaptığı açıklamada, 35 yaşındaki Ronaldo'nun Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Herhangi bir semptom göstermeyen Ronaldo, önlem amaçlı İsveç maçının kadrosundan çıkarılmıştı.

Instagram hesabı üzerinden kardeşinin fotoğrafını paylaşan, kardeşine olan korumacı tavrıyla bilinen Aveiro, "Eğer dünyayı uyandırması gereken kişi Cristiano Ronaldo ise o zaman bu Portekizlinin gerçekten Tanrı'nın elçisi olduğunu söylemem gerekir. Teşekkür ederim. Bu salgına, testlere ve önlemlere inanan binlerce insan bunun bugüne kadar gördüğüm en büyük sahtekarlık olduğunu benim gibi anlayacak. Bugün bir yerde okuduğum ve kesinlikle katıldığım bir söz: 'Dünyayı aptal yerine koymayı bırakın.' Gözünüzü açın lütfen." sözleriyle koronavirüse inanmadığını ifade etti. 

Ronaldo'nun diğer ablası Elma Aveiro da, Ronaldo'nun 2018 yılında aldığı Ballon d'Or ödülüyle fotoğrafını paylaşarak benzer bir açıklama yaptı. Elma Aveiro, "Tanrı'nın gücü tüm bu çürümüşlükten çok daha büyük, Tanrı zamanınızı alır ama asla başarısız olmaz" dedi. 

Portekiz milli takımı, Ronaldo'nun koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından  milli takımda bulunan diğer oyuncuların testten geçirildiğini ve tüm sonuçların negatif çıktığını bildirmişti. 

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs Cristiano Ronaldo