Kobe Bryant'ın ölümünde dikkat çeken iki detay

Kobe Bryant'ın ölümünde dikkat çeken iki detay

Tüm dünyada efsane olmuş basketbol oyuncusu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna'nın yaşamını yitirdiği helikopter kazasına dair ilginç detaylar yer almaya başladı. Biri 8 yıl önce atılan bir tweet, diğeri ise bir çizgi filmin gerçekleşen kehaneti...

ABD'li ünlü basketbol oyuncusu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna'nın yaşamını yitirdiği tüm dünyayı şoke eden helikopter kazasında ölenlerin sayısının 9 olduğu açıklandı.

California eyaletinin Calabasas kenti yakınlarındaki kazada daha önce 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıklayan yetkililer, yaşamını yitirenlerin sayısının 9 olduğunu duyurdu.

Yaşamını yitiren diğer 7 kişinin kimlikleri ve kazanın nedeni ise henüz açıklanmadı. Federal Havacılık Birimi Sözcüsü Allen Kenitzer de yaptığı açıklamada, "Sikorsky S-76" tipi helikopterin düşüş nedeninin henüz belirlenemediğini bildirdi.

ŞAŞIRTAN İKİ KEHANET

"Ne söyleyebilirim ki, 20 yılın ne kadar hızlı geçtiğini anlamadım bile. Mamba gider!"

Kobe'nin kendi sözleriyle kariyerine vedasıydı.

Kobe Bryant'ın ölümünde dikkat çeken iki detay - Resim : 1

Ancak dün basketbol efsanesinin hayatını kaybetmesiyle birlikte üzüntülerini dile getirmek isteyen sosyal medya kullanıcıları arasında en dikkat çeken ve viral haline geleni kuşkusuz, Noso isimli bir kullanıcının 14 Kasım 2012'de Kobe'nin bir helikopter kazasında hayatını kaybedeceğini yazması oldu, fakat herkesin ilgisinin çeken bu paylaşımın daha sonra 'CarbonV2' aslı bir uygulamayla düzeltilerek atıldığı iddia edildi. 

Kobe Bryant'ın ölümünde dikkat çeken iki detay - Resim : 2

Legends of Chamberlain Heights isimli animasyon çizgi filmde de 2016 yılında Kobe Bryant'ın bir helikopter kazası geçirdiği ve helikopterin patladığı bölüm yer almıştı. Yalnızca komedi yaklaşımıyla geçmişte çekilen çizgi filmdeki sahnenin gerçekleşmesi üzerine Twitter hesabından yapılan açıklamada, bu sahnenin Kobe ve ailesine saygı gereği kaldırıldığı ifade edilirken, kullanıcılardan da paylaşım yapmamaları istendi. 

Kobe Bryant Helikopter kazası Gianna Bryant