Kilo vermeye çalışan ünlü isim kalp krizi geçirerek öldü

Hayatını kaybetti
Kilo vermeye çalışan ünlü isim kalp krizi geçirerek öldü

"My 600lb Life" isimli programla tanınan Larry Myers Jr, 49 yaşında geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybetti.

TLC programı “My 600lb Life”ta zayıflamaya çalışan Bay Buttermilk Biscuits lakaplı Larry’nin ölümü ailesini yasa boğdu.

Daily Star’ın haberine göre, ailesi onu bazı “büyük zorlukların” üstesinden geldiği için onu överken “Larry iyi bir mücadele verdi. Karşılaştığı en büyük zorluklardan bazılarının üstesinden geldi. İyi dinlenmeler Junior, özleneceksin.” dedi.

Larry, “My 600lb Life”ın 10. sezonuna kaydolduktan sonra bir realite yıldızı oldu ve dizinin “Larry’s Journey” adlı 13. bölümünde yer aldı. Sözcü'nün haberine göre, programa çıktığında 426 kilo ağırlığındaydı ve yatağa bağlıydı. Daha önce kilo verme ameliyatı geçirmiş olduğu için diğer arkadaşları arasında göze çarpıyordu.

Prosedürden sonra kilo almaya devam etti ve aşırı yeme alışkanlıklarıyla mücadele ettikten sonra kilo vermek için yardım istedi.

"YEMEKLE İLİŞKİMİN NORMAL OLMADIĞINI BİLİYORUM"

O sırada, “Yemekle olan ilişkimin normal olmadığını biliyorum. Kendimi rahatlatmak için yiyorum. Mutlu olduğum tek zaman, yemek yerken.” demişti.

Larry, ameliyat için onaylanacak kadar kilo veremedi, ancak ona zayıflaması ve hedefine ulaşması için bir şans daha verildi. Daha sonra ilerlemesini sosyal medyada belgeledi ve hayranları sürekli destek oldu.

Larry, programda zayıfladığını gösteren ilerlemesinin fotoğraflarını paylaştı ve aynı zamanda hayranlarına “The Weight of Grief: One Man’s Journey to Overcome Addiction & Find Hope” adlı bir kitap yayınladığını söyledi.

Yemek bağımlılığıyla mücadelesi, YouTube kanalı “TheButtermilkBiscuitShow”da ve TikTok hesabı mr.buttermilk5’te derinlemesine paylaşıldı.

Kaynak: Haber Global TV

kalp krizi