Kate Middleton'dan 'Harry&Meghan' belgeseline tepki

Dünya haberleri
Kate Middleton'dan 'Harry&Meghan' belgeseline tepki

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Meghan Markle ve Prens Harry’ye "Harry&Meghan" belgeselindeki kraliyeti hedef alan ifadeleri nedeniyle tepki gösterdi.

Meghan Markle ve Prens Harry’nin, kraliyet görevlerini bırakma sürecini anlatan belgesel "Harry&Meghan" gündemdeki yerini koruyor. Belgeselde kraliyet ailesini suçlayan çifte, Prens William’ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'dan tepki geldi.

Us Weekly’nin haberine göre, kraliyet ailesine yakın bir kaynak, Kate Middleton'ın yapılan yorumlardan rahatsız olduğunu dile getirdi. Kate Middleton'ın çiftin yaptığı yorumlardan dolayı kırgınlık yaşadığı ve Prens Harry’nin belgeselde yer verdiği ifadelerden dolayı “ihanete uğramış gibi" hissettiği öne sürüldü. 

Kaynak, Prens William’ın bu konularla ilgili hiçbir açıklama yapmayacağını ve saygın bir tutum benimseyeceğini aktardı.

PRENS WİLLİAM HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Prens Harry, belgeselde abisine kraliyet ailesinde ayrılma kararını açıkladığında kendisine bağırdığını söylemişti. İddialara göre, Prens William, kardeşinin kendisini bu şekilde yansıtmasından dolayı hayal kırıklığı yaşadı.

Meghan Markle ve Prens Harry’nin, kraliyet görevlerini bırakma sürecini anlatan belgeselde Prens Harry, babası Kral Charles, ağabeyi Prens William ve Kraliçe Elizabeth ile yaptığı konuşmayı anlatmıştı. 

Kendisi ve eşi Markle’ın Kraliçe’ye destek vermeye devam edeceğini ama aynı zamanda kendi işlerine yönelmek istediklerini belirten Prens Harry, bu konuşmanın tartışmaya açık olmadığını ağabeyinin tepkisini görünce anladığını söylemişti. 

Kaynak: Haber Global TV

Cambridge Düşesi Kate Middleton Meghan Markle Prens Harry