Kate Middleton yine skandalın merkezinde! Ele geçirmek istediler

Haberglobal.com.tr
Galler Dünya haberleri

Galler Prensesi Kate Middleton yeni bir skandalın merkezinde. Prensesin ameliyat olduğu hastanedeki gizli kayıtlarının personel tarafından ele geçirilmek istendiği ortaya çıktı.

Son dönemin en konuşulan ismi Kate Middleton, yeni bir skandalla gündemde. Galler Prensesi'nin ocak ayında karın ameliyatı olduğu hastanede güvenlik ihlali tespit edildi. Bir personel, Middleton'ın şahsi tıbbi belgelerine erişmeye çalıştı ve yakalandı. Hastane yönetimi derhal polise haber verip iç soruşturma başlattı. Hasta mahremiyeti ilkesini ihlal eden çalışanın hala görevde olup olmadığı belirsiz.

Herkesin başına ne geldiğini merak ettiği Kate Middleton ise hala sessiz. Aylardır soru işaretlerini giderecek tek bir açıklama yapmıyor. Eşi Prens William'la alışverişten dönerken çekilen videosu da, prensesin hayatta ve iyi olduğunu kanıtlamaya yetmedi. Görüntüdeki kadının dublör olduğu, Kate Middleton'ın öldüğüne ilişkin komplo teorileri ortaya atıldı.

Kate Middleton, fotoşopladığı anneler günü fotoğrafı yüzünden eleştiri oklarına hedef olmuştu. Prensese eski ABD Başkanı'ndan destek geldi. Donald Trump "Fotoşoplu fotoğraf büyütülmemeli, herkes bunu yapıyor" dedi. Trump başkan seçilmesi durumunda ABD'de Prens Harry'yi uyuşturucu kullanımından sınır dışı edebileceğini de söyledi.