'Kara dul' suçlu bulundu!

'Kara dul' suçlu bulundu!

46 yaşındaki 'Kara dul' lakabıyla bilinen eski striptizci Robyn Jane Lindholm, eski nişanlısını öldürmekten suçlu bulundu.

Lindholm 2013 yılında cinsel ilişki sırasında sevgilisi Wayne Amey'i boğazını keserek öldürmüştü. Robyn Lindholm'a bu cinayetten 25 yıl hapis cezası verilmişti. Katil striptizcinin nişanlısı George Templeton da 2005'te kaybolmuştu. Polis, George Stepleton'un öldürüldüğünü düşünüyor ancak ortada ceset olmadığı için kimseyi suçlayamıyordu.

Striptizci, hapiste bir mahkum arkadaşına tüm gerçeği anlattı. Buna göre; Robyn Lindholm, ilişki yaşadığı Wayne Amey'e nişanlısını öldürtmüş, sonra da cesedi birlikte denize atmışlardı. Bu olaydan 8 yıl sonra da nişanlısını öldüren sevgilisini katletmişti. Mahkumun durumu yetkililere bildirmesi üzerine yargılanan Robyn Lindholm suçlu bulundu. 

"'SERİ KATİL' TABİRİ ELDİVEN GİBİ UYUYOR"

Sıradan bir profil çizen Lindholm, 'femme fatale' (felakete neden olacak kadın) tabiriyle sonradan Avustralya tarihine girdi. Bir 'kara dul' gibi göründüğü söylense de, daha sonraları ona 'seri katil' tabirinin bir eldiven gibi uyduğu söylendi.

Geçtiğimiz ay, Lindholm'ün eski nişanlısı George Templeton'ı öldürme suçlamasıyla davası görüldü, perşembe günü ise suçlu bulundu. 

Gardiyanlarla eski bir arkadaşı gibi sohbet ettiği söylenen Lindholm'ün sevimli, baştan çıkarıcı ancak ölümcül olduğu aktarılıyor. 

Lindholm'ün bu kez de sevgililerini katlettikten sonra, Melbourne dışındaki kadın mahkumların tutulduğu Dame Phyllis Frost hapishanesinde lezbiyen bir sevgili bulduğu iddia edildi.

Kara dul cinayet