Jeff Bezos'tan çarpıcı sözler: Yakın gelecekte uzayda yaşam başlayacak ve insanlar Dünya'ya sadece tatile gidecek

Bill Gates Elon Musk
Jeff Bezos'tan çarpıcı sözler: Yakın gelecekte uzayda yaşam başlayacak ve insanlar Dünya'ya sadece tatile gidecek

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos tüyler ürperten sözler kullandı. Bezos, yakın bir gelecekte uzayda yaşam başlayacağını ve insanların Dünya'ya sadece tatil için gideceğini ifade etti.

Dünyanın en zengin iş insanlarının geleceğe dair sözleri dünya kamuoyunda gündem yaratmaya devam ediyor. Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in korona salgını ve aşıyla ilgili söylemlerinin ardından bu kez de Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'tan çarpıcı sözler geldi. Bezos, yakın bir gelecekte insanların uzayda doğacağını iddia etti. 

"DÜNYA'YA TATİLE GELECEKLER"

Harvard Business Review baş editörü Adi Ignatius'un ev sahipliğinde DC'deki 2021 Ignatius Forumu'nun bir parçası olarak Washington Katedrali'nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Bezos, "Yüzyıllar boyunca birçok insan uzayda doğacak, burası onların ilk evi olacak. Bu kolonilerde doğacaklar, bu kolonilerde yaşayacaklar, sonra da sizin Yellowstone Ulusal Parkı'nı ziyaret ettiğiniz gibi Dünya'yı ziyaret edecekler" dedi.

 

JEFF BEZOS KİMDİR?


Jeffrey Preston Bezos, dünya çapında faaliyet gösteren teknoloji şirketi Amazon'un kurucusu, CEO'su ve başkanı olarak bilinen Amerikalı internet girişimcisi, sanayici, medya sahibi ve yatırımcıdır. 2017 öncesi, Forbes servet endeksindeki listesindeki ilk yüz milyarderden biridir.

 

Kaynak: Haber Global TV

Elon Musk Bill Gates