Gürültü nedeniyle eve baskın yapan polis 'son ses müzik dinleyen' kediyle karşılaştı

Gürültü nedeniyle eve baskın yapan polis 'son ses müzik dinleyen' kediyle karşılaştı

İspanya'da bir evden son ses müzik sesleri geldiğine dair şikayet alan polis adrese gittiğinde şaşkına çeviren olayla karşılaştı. Polis ekipleri ihbar üzerine gittiği evde müzik dinleyen kediyle karşılaştı

25 Temmuz’un erken saatlerinde İspanya'nın Lugo kentinde yaşayan bir grup apartman sakini, komşu evde yüksek sesle müzik çalındığını, çok rahatsız olduklarını ve uyuyamadıklarını, parti verildiğini tahmin ettiklerini söyleyerek polise şikayette bulundu.

20 Minutos gazetesi, polis ekiplerinin verilen adrese ulaştıklarında içeride parti verilmediğini hatta kimsenin olmadığını, evin sahibi Gonzalo ile Yosi'nin de kent dışında olduğunu belirledi.

Ev sahibi, polis kendisine, "Evinizde aşırı derecede yüksek sesle müzik çalıyor" dediğinde, müzik setini açanın kedisi olduğunu söyledi.

Kedisinin patileriyle müzik setinin düğmesini açtığını ve sonra da ses düğmesiyle oynadığını, bunu daha önce de sıklıkla yaptığını anlatan evi sahibi birkaç saatlik mesafede olduğunu söyledi ve müziği 'susturmak' için eve döndü.

Komşularından özür dileyen Gonzalo ve Yosi, bundan sonra dışarı çıkarken müzik setinin fişini çekeceklerini söyledi. 

Kaynak: Haber Global TV

İspanya kedi ihbar