Eva Longoria: Donald Trump seçilince depresyona girdim

Eva Longoria: Donald Trump seçilince depresyona girdim

Ünlü oyuncu Eva Longoria, İngiliz Guardian gazetesine, Donald Trump'ın ABD Başkanı seçilmesiyle depresyona girdiğini, bu nedenle oyunculuğa ara verdiğini söyledi

Latin kökenli ünlü ABD'li oyuncu Eva Longoria, Donald Trump'ın 2016 yılında ABD Başkanı seçilmesiyle depresyona girdiğini anlatarak, "Kafamı kuma gömdüm. Yaklaşık iki yıl ara verdim. Ama pes edemezsin. Bu nedenle yönetimin görünümünü değiştirecek insanların seçilmesine yardımcı olmaya katıldım" dedi.

ABD yönetiminin gerçekliği yani renkli insanları ve kadınları yansıtacak çeşitlilikte olması gerektiğini söyleyen Longoria, bu hedefe katkıda bulunmaya çalıştığını, bunun yaşam boyu sürecek bir mücadele olduğunu belirtti. 

Kongre üyeliği için aday olup olmayacağı sorulan Eva Longoria, sıradan vatandaşların gücüne dikkat çekerek, "İnsanlar değişim yaratmak için politikacı olmak gerektiğini düşünüyor. Bu bir efsane. Herhangi biri olabilirsiniz. Endişeli bir anne olup, kayda değer bir değişim yaratabilirsin." açıklamasında bulundu. 

ABD'deki mevcut siyasi durumu 'Latinler için korkunç bir zaman' diye niteleyen ünlü yıldız, "Kötü gösteriliyoruz" dedi. Longoria, ABD sınırındaki göçmenlerin koşullarıyla özel olarak ilgilendiğini belirtirken, hiçbir göçmen çocuğun ailesinden ayrılmaması için çalıştığını söyledi. 

Eva Longoria Donald Trump depresyon