En ilginç meslek! Fenomen kadın, sadece hapşırarak ayda 47 bin TL kazanıyor

En ilginç meslek! Fenomen kadın, sadece hapşırarak ayda 47 bin TL kazanıyor

Sosyal medya fenomeni Holly McGuire, takipçilerine gönderdiği hapşırık ve öksürük videoları sayesinde ayda 4 bin sterlin (47 bin TL) kazanıyor.

Sosyal medya fenomeni Holly McGuire'nin ilginç para kazanma şekli duyanları şaşırtıyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan fenomen kadın, takipçilerinden gelen istek üzerine çektiği hapşırık videolarından neredeyse bir serveti cebine indiriyor.

En ilginç meslek! Fenomen kadın, sadece hapşırarak ayda 47 bin TL kazanıyor - Resim : 1

TAKİPÇİLERİ ÖZEL OLARAK İSTİYOR

Sosyal medya fenomeni olarak dijital içerik üreten ve aynı zamanda oyunculuk yapan McGuire, pandemi sayesinde gelirinin arttığını itiraf etti.

42 yaşındaki isim, takipçilerinin kendisinden hapşırık ve öksürük videoları istediğini söyledi. Bu videoların sonucunda ise ödeme alan McGuire, takipçi sayısını da arttırdı.

En ilginç meslek! Fenomen kadın, sadece hapşırarak ayda 47 bin TL kazanıyor - Resim : 2

"YANIMDA KARA BİBER BULUNDURUYORUM"

Takipçileriyle kimi zaman görüntülü konuşma yaptığını belirten McGuire, "İstediğinde hapşırmak oldukça zor. Bu yüzden aramalar için bir kara biberliği yanımda bulundurmaya çalışıyorum. Beni duymak için telefonu yaklaştırıyorlar. Ben de yüksek sesle hapşırıyor veya öksürüyormuş gibi yapıyorum" dedi.

Görüntü görüşmeler sırasında maske taktığını da belirten McGuire, koronavirüs bazı durumlarda ise koronavirüse yakalanmış gibi davrandığını itiraf etti.

sosyal medya instagram sterlin cinsellik yaşam dünya ekonomi son dakika