Elon Musk baba oldu, çocuğuna 'X Æ A-12 Musk' adını verdiğini söyledi

Elon Musk baba oldu, çocuğuna 'X Æ A-12 Musk' adını verdiğini söyledi

Space X'in CEO'su Elon Musk, Twitter hesabından gerçek adı Claire Boucher olan sevgilisi Grimes'ın erkek bir bebek dünyaya getirdiğini duyurdu.

Gerçek adı Claire Boucher olan Grimes ile 2018 yılından beri birlikte olan, daha önce 3 kez boşanan 48 yaşındaki Elon Musk'ın daha önceki beraberliklerinden beş oğlu var. Çift, bebek beklediklerini ocak ayında Instagram'dan yaptıkları bir paylaşımla duyurmuştu. 32 yaşındaki Grimes ise ilk kez anne oldu. 

Musk,  bir sosyal medya kullanıcısının kendisine "Bebekten haber var mı?" yazması üzerine, "Anne ve bebek iyiler" diyerek fotoğraf paylaştı.

Elon Musk, bir takipçisinin bebeğin adını sorması üzerine 'X Æ A-12 Musk' adını verdiklerini söyledi. Musk'ın isim konusunda ciddi olup olmadığı anlaşılmazken, bunun şifrelenmiş bir ifade olduğu yorumları da yapıldı.

Bir Twitter kullanıcısı, 'Æ'nin İskandinav alfabesinde 'Ash' (kül) şeklinde telaffuz edildiğini, A-12'nin de istihbarat teşkilatı için inşa edilmiş bir keşif uçağı olan ve Archangel (başmelek) olarak anılan Lockheed A-12'ye gönderme yaptığını iddia etti. Dolayısıyla bebeğin adının 'X Ash Archangel' olduğu öne sürüldü.

Musk'ın bu açıklamayı beğenmesi, kullanıcının iddiasının doğru olabileceği şeklinde yorumlandı.

Space X Elon Musk Grimes haberler