İnanılmaz olay! Eski polisin bahçesinde 10 ceset daha bulundu!

İnanılmaz olay! Eski polisin bahçesinde 10 ceset daha bulundu!

Orta Amerika ülkesi El Salvador'da cinayetle suçlanan eski polis memurunun evinin bahçesinde geçtiğimiz gün 14 ceset bulunmasının ardından, 10 ceset daha bulundu.

Orta Amerika ülkesi El Salvador'da cinayetle suçlanan eski polis memurunun evinin bahçesinde 10 ceset daha bulundu.

BBC'de yer alan habere göre, polis yetkilileri, 2005'te polis teşkilatından atılan Hugo Osorio Chavez'in (51), başkent San Salvador'un 78 kilometre kuzeybatısında yer alan evinin bahçesinde 10 ceset daha bulunduğunu belirterek eski polisin evinin bahçesinden toplam 24 cesedin çıkarıldığını bildirdi. Cesetlerinin çoğunun kadın veya çocuk olduğu tahmin edilirken, bahçede 7 adet cesetlerle dolu olduğu düşünülen çukura rastlandı. 

Bahçeden toplam 40'a yakın cesedin çıkarılacağının tahmin edildiğini kaydeden yetkililer, tüm cesetlerin çıkarılmasının bir ay kadar sürebileceğini ifade etti.

Chavez, nisanda 57 yaşındaki bir kadın ve onun 26 yaşındaki kızını öldürdüğü gerekçesiyle Chalchuapa kentinde gözaltına alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmış, bu iki kişiyi öldürdüğünü itiraf etmişti. 

Cesetler, DNA testi için adli tıbba sevk edilirken ölüleri gizlemek için Chavez'e yardım ettiğinden şüphelenilen 10 kişi gözaltına alınmıştı. 

İnanılmaz olay! Eski polisin bahçesinde 10 ceset daha bulundu! - Resim : 1

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adli tıp görevlileri iskeletleri çıkarırken, kayıp yakınlarının cesetler arasında olabileceğini düşünen onlarca insan ise evin önünde toplanıyor. 

Kaynak: AA

Orta Amerika El Salvador ceset