Dünyaca ünlü restoran zincirinin sahibi Harry Morton evinde ölü bulundu!

Dünyaca ünlü restoran zincirinin sahibi Harry Morton evinde ölü bulundu!

Hard Rock Cafe'nin kurucusu Peter Morton'ın oğlu, The Pink Taco adlı restoran zincirinin kurucusu olan 38 yaşındaki Harry Morton, Beverly Hills'teki lüks villasında ölü bulundu.

Dünyaca ünlü restoran zinciri Hard Rock Cafe'nin kurucu ortağı Peter Morton ile restoran zinciri Morton's The Steakhouse'un kurucusu Arnie Morton'un oğlu, The Pink Taco adlı restoran zincirinin kurucusu Peter Morton evinde ölü bulundu. 

Pink Taco'dan bir sözcü, Morton'ın ölümünün şüpheli bulunmadığını, kesin ölüm nedeninin yapılan otopsiden sonra anlaşılacağını bildirerek, "Büyük üzüntü duyuyoruz. Harry, vizyon sahibi, ileri görüşlü bir iş insanıydı. Hem markamıza hem de çalıştığı kişilere şahsi katkısı büyüktü. Aile ve arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Bu yılın başlarında Los Angeles Times gazetesi, Morton'ın Elvis Presley'in Beverly Hills'deki evini 25 milyon dolara satın aldığını bildirmişti.

2006 yılında Morton ile kısa bir süre sevgili olan, şimdilerde adı Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile anılan ünlü oyuncu Lindsay Lohan da üzüntüsünü diler getirdi.