Düğünde şaşkına çeviren olay: Bir anda gelini tokatladı

Dünya haberleri
Düğünde şaşkına çeviren olay: Bir anda gelini tokatladı

Özbekistan'da bir düğünde çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu. Gelin ve damadın geleneksel bir oyun oynarken, damadın oyunu kazanan geline saldırması sosyal medyada tepki çekti.

Özbekistan’da bir düğünde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Yerel basında yer alan haberlere göre, damat ve gelin düğün seremonisinden önce bir oyun oynadı. Oyunu gelin kazandı.

Bu duruma sinirlenen damat ise düğünün ortasında bir anda geline saldırdı.

Düğünde şaşkına çeviren olay: Bir anda gelini tokatladı - Resim : 1

Davetlilerin şaşkın bakışlarına aldırmayan damat, yeni evlendiği eşinin kafasının arkasına yumruk sallarken, kadın neye uğradığını şaşırdı.

Gelin, yaşadıklarının şokunu atlatamazken, yakınları tarafından sahneden indirildi. Genç kadının acı içinde başını tuttuğu görüldü. Bu arada damadın hiçbir şey yaşanmamış gibi sahnede kalıp eğlenmeye devam ettiği görüldü.

Düğünde şaşkına çeviren olay: Bir anda gelini tokatladı - Resim : 2

Orta Asya’daki düğün görüntüleri sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, bir çok kişi damada sosyal medyadan tepki gösterdi.

Birçok kişi kadın için çok üzüldüklerini yazarken bir kullanıcı, “Ne korku! İyi ki bu korkunç adamı utandırmak için görüntüler internette yayınlandı. Anne ve babası bunu nasıl kabul edebiliyor?” dedi.

Düğünde şaşkına çeviren olay: Bir anda gelini tokatladı - Resim : 3

Bir diğer ise, ülkede bu durumun ‘normalleştiğini’ öne sürerken, “‘Bunun bu kadar normalleştirilmesi korkunç. Umarım ondan er ya da geç kurtulur.” yazdı.

Kaynak: Haber Global TV

Özbekistan düğün