Düğünde ekrana 'aldatma' görüntüleri yansıtıldı, herkes şaşkına döndü!

Çin'de bir düğünde yaşananlar davetlilerin yanı sıra, sosyal medyaya da yansıyınca herkesi şoke etti. Gelin, eniştesiyle cinsel ilişkiye girdi, olayı bilen damat ise intikam almak için görüntüleri ekrana yansıttı

Çin'de gerçekleşmek üzere olan bir düğünün videosu sosyal medyada yayılarak viral oldu.

Çiftin sahneye çıkmasıyla başlayan düğünde, yeni evlilerin ilişkisinin nasıl büyüdüğünü anlatan videolar barkovizyonda gösterilmeye başlandı. Bu sırada, gelinin 6 aylık hamile olan kız kardeşinin kocasıyla ilişkiye girdiği 5 dakikalık bir video tüm davetlilerin önünde yayınlandı.  

Damat gelini, sadakatsizliği ve kız kardeşinin eşiyle olan ilişkisinden dolayı küçük düşürmek istemişti.  Damat geline dönüp "Bilmediğimi mi sandın?" diye soruyor, gelinin ise damada çiçeği fırlattığı, çiftin aileleri ve arkadaşlarının önünde ayrıldığı görülüyor. Davetliler de o anın görüntülerini yakalayıp internette paylaştı ve sonrasında görüntüler viral oldu.

Dünya basını çiftin 2 yıl önce tanışıp, altı ay önce de nişanlandığını yazdı.

Bazı kişiler olayın gerçek olduğuna inansa da bazıları bunun bir video uygulamasının reklam kampanyası olduğunu düşünüyor. Olayla ilgili video Çin sosyal medya platformu Weibo'dan kaldırıldı, ancak hala Twitter'da yayınlanıyor.

Çin düğün aldatma