Dorsay ile Zuckerberg atışması 'keçi inadına' döndü

Dorsay ile  Zuckerberg atışması 'keçi inadına' döndü

Twitter CEO'su Jack Dorsay ile Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg arasında yaşanan sosyal medyaya yansıdı. Dorsay, Zuckerberg'i takipten çıktı. Daha sonra Twitter'ın resmi hesabı keçi emojisi paylaştı.

Twitter patronu Jack Dorsey'in Big Tech Alert diye bilinen ve teknoloji devlerinin Twitter faaliyetlerini izleyen hesabı takip etmesinin dikkatleri hesaba çekmek ve Twitter CEO'sunun ondan haberdar olduğunu göstermek için yapılan özel bir hamle gibi göründüğü belirtildi.  

Bundan kısa bir süre sonra da Dorsey, Mark Zuckerberg'i takipten çıkardı. 

Söz konusu takip hesabı, Twitter patronunun artık Facebook kurucusunu takip etmediğine dair paylaşım yaptı. Twitter'ın resmi hesabı da bu paylaşıma keçi emojisiyle yanıt verdi.

Ocak ayında Dorsey, Zuckerberg'in yalnızca kendi öldürdüğü hayvanların etini yemeye karar verdiği dönemde, o hayvanlardan birini yemekte ikram ettiğini iddia etmiş, Dorsey, Zuckerberg'in "çok, çok akıllı bir iş insanı" olduğunu söylemiş ve "Akşam yemeğinde bana keçi pişirdi. Keçiyi o öldürdü" demişti.

Twitter patronu daha sonra, Zuckerberg'in keçiyi onun karşısında değil "yemekten önce öldürdüğünü" açıklığa kavuşturmuştu.

Jack Dorsey Mark Zuckerberg facebook twitter emoji