Dondurmayı yalayıp dolaba geri koyan adama hapis cezası

ABD'nin Teksas eyaletinde, sosyal medyada şaka olarak paylaşmak için bir süpermarkette, dolaptan aldığı dondurmayı yalayıp, yerine geri koyan D'Adrien Anderson'a bir ay hapis cezası verildi.

24 yaşındaki D'Adrien Anderson'un Walmart adlı süpermarkette çektiği video, geçen yıl 26 Ağustos'ta sosyal medyada paylaşıldı. Güvenlik kameraları, daha sonra Anderson'un dondurma kutusunu geriye alıp, satın aldığını gösterdi. 

Anderson ve babası daha sonra markete dönüp, polise yaladığı dondurmanın satın alındığını kanıtlayan faturayı gösterdi.  Dondurma üreticisi Blue Bell şirketi, önlem olarak dolaptaki tüm dondurmaları değiştirdi ve bu şirkete 1565 dolara mal oldu. 

Dondurmayı yalayıp dolaba geri koyan adama hapis cezası - Resim : 1

Anderson'a ayrıca 100 saat ücretsiz çalışma, 1000 dolar para cezası verildi ve dondurma şirketine 1565 dolar ödemesine hükmedildi. 

Anderson'ın dondurma şakası, bir genç kızın yine bir Walmart süpermarkette benzer bir video çekmesinin ardından yapıldı. O zaman 18 yaşın altında olan genç kız, dondurmayı yalayıp, derin dondurucuya geri koymuştu ve video 13 milyondan fazla izlenmişti. 

dondurma süpermarket