Donald Trump'ın ilk eşi Ivana Trump'ın ölümüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı

Dünya haberleri
Donald Trump'ın ilk eşi Ivana Trump'ın ölümüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın ilk eşi Ivana Trump 73 yaşında hayatını kaybetti. Ivana Trump'ın ölüm nedeni resmi olarak henüz duyurulmasa da dedektifler tespitlerini açıkladı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın ilk eşi Ivana Trump 73 yaşında hayatını kaybetti. Ivana Trump'ın ölüm haberini, sosyal medyadan duyuran isim, Donald Trump oldu.

New York’un Manhattan bölgesindeki evinde ‘baygın ve tepkisiz halde’ bulunduğu belirtilen Ivana Trump’ın ölümünden saatler önce kuaför salonunda randevusu olduğu öğrenildi.

CİNAYET ŞÜPHESİ YOK

Evin çalışanlarından biri, konuta ulaştığında Ivana Trump’ı, evin merdivenlerinin başında yerde yatarken bulduğunu anlattı.

Trump’ın ölüm nedeni henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak Ivana Trump’ın ölümüyle ilgili inceleme yapan dedektifler, Trump'ın muhtemelen tıbbi bir olay geçirdikten sonra merdivenlerden düşerek ölümcül şekilde yaralandığını düşünüyor. Daily Mail’in haberine göre soruşturmayı yürütenler, herhangi bir cinayet şüphesi taşımıyor.

Donald Trump'ın ilk eşi Ivana Trump'ın ölümüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı - Resim : 1

"KOMÜNİZMDEN KAÇTI"

Eric Trump, annesinin Central Park yakınındaki evinden ayrılırken basın mensuplarına, “Bugün çok üzücü bir gün, çok üzücü” ifadesini kullandı. Eric Trump, “Annemiz inanılmaz bir kadındı. İş dünyasında bir güç, birinci sınıf bir sporcu, parlak bir güzellik, şefkatli bir anne ve arkadaştı” dedi.

Eric Trump ayrıca, Çekya doğumlu annesi için, “Ivana Trump bir hayatta kalandı. Komünizmden kaçtı ve bu ülkeyi kucakladı. Çocuklarına azim ve gücü, şefkat ve kararlılığı öğretti” diye ekledi.

TATİLE GİDECEKTİ

Ivana Trump’ın hayatını kaybettiği gün, kuaför randevusunun olduğu, bugün St. Tropez seyahatine çıkacağı ve eylüle kadar orada tatil yapmayı planladığı öğrenildi.

"GÜZEL VE HARİKA BİR KADINDI"

Ivana Trump’ın ölüm haberini kendi sosyal medya platformu Truth Social'dan yaptığı paylaşımla duyuran Donald Trump, "Ivana Trump'ın New York'taki evinde vefat ettiğini, onu seven birçok kişiye bildirmekten dolayı çok üzgünüm" dedi.

Trump paylaşımında "İlham verici bir hayat süren, güzel ve harika bir kadındı. Gurur ve sevinç kaynağı üç çocuğu Donald Jr, Ivanka ve Eric'ti. Hepimiz onunla gurur duydukça o da çocuklarıyla gurur duyuyordu. Huzur içinde yat Ivana!" ifadelerine yer verdi.

3 ÇOCUĞUNDAN 10 TORUNU VAR

1977'de New York'ta dönemin en ünlü emlak yatırımcılarından Donald Trump'la evlenmişti. Donald Trump Jr., Eric Trump ve Ivanka Trump adlarında üç çocuğu olan çift, 1992’de boşanmıştı. Ivana ve Donald Trump’ın 10 torunu bulunuyor. Kaynak: NTV

Kaynak: Diğer

Donald Trump Ivana Trump