Deniz keyfi sırasında köpek balığı şoku kamerada! Dehşete kapılarak birbirlerini ezdiler

Dünya haberleri İspanya

İspanya’nın Malaga şehrinde köpek balığının dalgalarla birlikte kıyıya kadar ulaştığını görenler dehşete kapılarak sahile çıkmak için adeta birbirlerini ezdiler.

İspanya’nın Malaga şehrinin Torremolinos bölgesinde denizin tadını çıkartan yerel halk ve turistler köpek balığını görünce sudan çıkmak için büyük bir yarışın içine girdi. Aynı ay içinde bölgedeki beşinci köpek balığı vakasının olduğunu belirten yetkililer denize girmek isteyenleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

PANİKLE KIYIYA ULAŞMAYA ÇALIŞTILAR

Kalabalığın arasından köpek balığının geçtiğinin fark edilmesi üzerine denizin içinde bulunanlar büyük bir korkuyla bağırmaya başladı. Kıyıya doğru yüzenlerin kaydedildiği görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Ailesiyle tatilde olan İngiliz turist Emily McEwan olay anına dair yaptığı çekimlerin sonrasında The Sun’a, “Biz denizdeyken sahilde bir kalabalık toplanmaya başladı. Sonrasında sağımda bir kuyruk yüzgeci gördüm. O sırada can kurtaran geldi ve insanların paniklemesine engel olmaya çalıştı. Gerçekten sığ bir sudaydık ve bu kadar yaklaşmış olması herkesi korkuttu” dedi.
Deniz keyfi sırasında köpek balığı şoku kamerada! Dehşete kapılarak birbirlerini ezdiler - Resim : 1

 

 

Kaynak: Haber Global TV

İspanya köpek balığı dehşet