CNN spikerinden Trump'a Avengers tepkisi: Hasta mısın?

CNN spikerinden Trump'a Avengers tepkisi: Hasta mısın?

ABD Başkanı Donald Trump'ın ekibi, 2020 Başkanlık seçimleri için Marvel'ın 'Avengers' filmlerine göndermede bulunan bir reklam hazırladı. CNN televizyonu spikeri Don Lemon şaşkınlıkla sunduğu haberde "Hasta mısın? Git Demokratları aptal yerine koy" dedi

ABD 2022 Başkanlık seçimlerine bir yıldan kısa bir süre kala bu yıl da adaylığını koyan ABD Başkanı Donald Trump'ın ekibinden tuhaf bir reklam kampanyası geldi. Trump'ın, Marvel'ın fenomen film serisi olan Yenilmezler'in kötü karakteri Thanos'dan esinlenerek yapılan tanıtım videosu yayınlandı.

Kampanya videosunda Avengers serisinin kötü karakterlerinden Thanos'un kafasının yerine Başkan Trump'ın başı montajlandı. Reklamda Donald Trump'ın "Ben kaçınılmazım" deyip, parmağını şıklattıktan sonra Temsilciler Meclisi'ndeki Demokrat liderlerin konuşma yaptıkları sırada toza dönüştükleri görülüyor.


TV SUNUCUSUNDAN SERT TEPKİ

CNN televizyonu sunucusu Don Lemon, Trump'ın reklam filmini yayınladıktan sonra şok içinde konuşmaya başlayarak, "Biz liseli çocuklar mıyız? Bu da neyin nesi? Ne bu? Ne? Böyle bir şeyin haberini yaptığıma bile inanamıyorum. Bu aptalca. Tam anlamıyla aptalca. Senin insanların hasta mı? Sen hasta mısın? Git ve Twitter'da Demokratlarla alay et. Bunu aptallara yap. Tarih bu aptalca saçmalığı kaydetmeyecek, ama tarih bu ciddiyetsizliği kaydedecek." dedi.

Trump Avengers spiker cnn