Çıplak vaziyette lüks eve girdi, yaptıklarıyla şaşkına çevirdi

Çıplak vaziyette lüks eve girdi, yaptıklarıyla şaşkına çevirdi

ABD'nin California eyaletinde akıllara durgunluk veren olay yaşandı. 34 yaşında çıplak bir adam, Los Angeles'ın en lüks bölgelerinden biri olan Bel Air'deki eve girerek ev sahibiyle yüz yüze geldi ama yaptıkları herkesi şoke etti

Los Angeles'ın en lüks bölgelerinden biri olan Bel Air'deki konağa giren çıplak ve evsiz bir adam ev sahibiyle yüz yüze geldi. Ancak tedirgin olup evden gitmek yerine ev sahibinin kıyafetlerini deneyip, lüks evin havuzunda yüzüp ailenin muhabbet kuşlarını öldürdü. 

34 yaşındaki Paul Kiyan, garaj yolunda kilidi açık duran bir arabadan aldığı uzaktan kumandayı kullanarak Mat Sabz'ın evine girmeyi başardı. Kiyan, eve girerken güvenlik kameralarına yakalanarak yine de merdivenleri çıkmaya başladı.

Çıplak vaziyette lüks eve girdi, yaptıklarıyla şaşkına çevirdi - Resim : 1

Ev sahibi Sabz, birinin evine girdiğini ancak karısının güvenlik kamerasından evlerine çıplak bir adamın girdiğini söyleyen telefon alarak, evde olmaması gereken birinin olduğuna dair uyarı gelmesinden sonra öğrendi.

Şaşıran ev sahibi Sabz, davetsiz misafirle yüzleşmek için dışarı çıktı ama adam sakin kaldı ve ev sahibinin havuzunda sanki kendisininmiş gibi yüzmeye gitti.

Sabz, "Aşağıda bir adam gördüm. Göz gözeydik. Hemen sesimi yükselttim ve 'Hey ne yapıyorsun?' diye sordum." ifadelerini kullandı.

Ancak yüzleşmek hırsızı durdurmadı. Ancak davetsiz misafir hiç oralı olmadı ve evde gezinmeye devam ederek, "Burası benim evim, burada ne yapıyorsun?" dedi. Ev sahibi ise adamla başa çıkamayacağını anlayarak tek kelime edemeden "Polisi arayacağım" dedi. Sabz'ın karısı da Kıyan'a evden gitmesini söylediklerine şahit oldu. Ne yapacağını bilemeyen ev sahibi, yatak odasına giderek kapıyı kilitledi. 

Çıplak vaziyette lüks eve girdi, yaptıklarıyla şaşkına çevirdi - Resim : 2

EVDEKİ İKİ MUHABBET KUŞUNU ÖLDÜRDÜ

Bel Air'daki lüks konağının etrafında bir gezindikten sonra, kendini adeta evindeymiş gibi hisseden istenmeyen misafir bir süre sandalyede oturdu.

Ardından evin birinci katındaki eşyalara bakmaya başladı. Kafesteki iki muhabbet kuşunu gördüğünde, işler korkunç ve acımasız bir hal aldı. Önce onlara bir seri katil gibi gülümsedi. Ardından kuşu eline aldı ve yere attı, sonra da üzerine bastı. İkinci kuşa da aynı şeyi yaptı. Evde kuşların çığlıkları duyuldu.

Çıplak vaziyette lüks eve girdi, yaptıklarıyla şaşkına çevirdi - Resim : 3

BALKONDAN ATLAYARAK KAÇTI 

Mat Sabz, "Savunmasız iki hayvanı öldürdüğünü gördüğümüzde bu her şeyi değiştirdi" dedi. Sabz kaçması gerektiğine karar verdi ve balkondan atladı ve 911'i ararken arabasına binerek uzaklaştı.

Çıplak vaziyette lüks eve girdi, yaptıklarıyla şaşkına çevirdi - Resim : 4

Kısa süre sonra mahalle güvenliği geldi ve saldırgana müdahale etti. Ardından haneye tecavüz eden sapkın adamı tutuklayan Beverly Hills Polisi olay yerine geldi. Sabz, "Hayatımızın kurtulduğunu söyleyebiliriz çünkü ailem evde olsaydı bu adamın bize neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum" dedi.

Kıyan, hırsızlık ve hayvanlara eziyet suçlamasıyla karşı karşıya. Sabz ailesi ise yaşadıkları dehşetin şokunu üzerlerinden atmaya çalışıyor.

Kaynak: Haber Global TV

ABD California Los Angeles