Çıplak fotoğrafları sızdırılan vekil istifa etti!

Çıplak fotoğrafları sızdırılan vekil istifa etti!

ABD Temsilciler Meclisi'nin Demokrat vekili Katie Hill'in geçen hafta çıplak fotoğrafları ortaya çıkmış, yanında çalışan iki danışmanıyla da cinsel ilişki yaşadığı, özel bölgelerinde ise Nazi dövmeleri olduğu görülmüştü. Hill bunun üstüne istifa etti

Geçen hafta içerisinde 22 yaşında uyuşturucu kullanırken çekilen çıplak fotoğrafları ortaya çıkan, yanında çalışan bir kadın bir de erkek danışman ile cinsel ilişki yaşayan Hill büyük tepki çekmişti. Irkçılık karşıtı açıklamalar yapan Hill'in kasıklarında Nazi döneminden kalma bir sembol dövmesi de ABD'de birçok siyasetçinin Hill'e istifa çağrısında bulunmasına neden olmuştu.

Hill'in o dönem eşi Kenny Heslep ile açık ilişki yaşadığı belirlenirken, fotoğrafların ise bir eş bulma sitesi üzerinde paylaşıldığı, fotoğraflarda ise Heslep'in yanında çalışan asistanı Morgan Desjardins'in saçını taradığı ve bunu yaparken tamamen çırılçıplak olduğu görülüyordu. Bir kadın ve bir erkek danışmanıyla cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkan Hill, bir süredir devam eden sessizliğini sosyal medya üzerinden bozdu.

Henüz bir yıldır siyasetin içerinde yer alan Hill, "Bugüne kadar yapmam gereken en zor şeydi ama bana güvenen seçmenim, halkım ve ülkem için bu kararı almak zorundaydım" dedi.

ABD Temsilciler Meclisi çıplak haberler