Çıplak fotoğrafları sızdırılan Pakistanlı şarkıcı Kabe fotoğrafı paylaştı!

Çıplak fotoğrafları sızdırılan Pakistanlı şarkıcı Kabe fotoğrafı paylaştı!

Pakistan'ın ünlü pop şarkıcısı 30 yaşındaki Rabi Pirzada'nın çıplak fotoğrafları ve yatak videolarının internete sızdırılmıştı, şarkıcının manevi bir arayışa girdiği ifade edildi. 'Yeni bir başlangıç' yazan Pirzada, Kabe fotoğrafı paylaştı

Pakistan'ın ünlü şarkıcısı Rabi Pirzada'nın sosyal medyada hızlıca yayılan müstehcen görüntüleri herkesi şok etmiş, bu görüntülerin ardından şarkıcı sosyal medyada paylaştığı mesajla hayranlarından kendisini affetmelerini istemişti.

Bu görüntülerin kim tarafından ve nasıl sızdırıldığı bilinmezken, iddialar arasında şarkıcının kıskanç eski sevgilisinin, kendisinden intikam almak için bu yolu seçmiş ya da politik düşüncelerini dile getirmekten çekinmeyen şarkıcının hackerların kurbanı olabileceği söylenmişti.  

Ünlü şarkıcı, daha önce yaptığı bir açıklamada Hindistan Başbakanı Modi'nin hükümetinin Cammu Keşmir'in özel statüsünü kaldırmasını eleştirmişti.

Pirzada, görüntülerin yayılmasından sonra özel hayatının ihlal edildiği gerekçesiyle Pakistan Federal Soruşturma Bürosu'na şikayette bulunarak telefonunu yetkililere teslim edip görüntülerini sızdıranların bir an önce ortaya çıkarılmasını ve yakalanmasını istemişti. 

Çıplak fotoğrafları sızdırılan Pakistanlı şarkıcı Kabe fotoğrafı paylaştı! - Resim : 1

KABE FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

Pakistan'ın ünlü pop şarkıcısı 30 yaşındaki Rabi Pirzada'nın çıplak fotoğrafları ve yatak videolarının internete sızdırılmıştı, şarkıcının manevi bir arayaışa girdiği ifade edildi. Twitter'dan 'Yeni bir başlangıç' ​​#saveasoul yazan Pirzada, Kabe fotoğrafı ve kendi çizdiği Kabe resimlerini paylaştı.

Pakistan basını Pirzada'nın şu anda Hac ya da Umre ziyareti için Mekke'de olabileceğini yazdı. Hayranları ise resim yeteneğini överek dini yolculuğunda iyi dileklerini sundu. 

Pakistan Kabe