Bill Gates ile Melinda Gates kızları Jennifer Gates'in düğününe tepki yağıyor! Sadece çadırlar 2 milyon dolar

Bill Gates ile Melinda Gates kızları Jennifer Gates'in düğününe tepki yağıyor! Sadece çadırlar 2 milyon dolar

27 yıllık evliliklerini bitiren Bill Gates ile Melinda Gates kızları Jennifer'ın düğünüyle gündemde. 16 milyon dolarlık at çiftliğindeki organizasyonun, komşuları rahatsız ettiği ve çevredeki hayvanları tehdit oluşturduğu tartışılıyor.

ABD’de 1.5 ay önce boşanan Microsoft’un kurucusu Bill Gates ile Melinda Gates’in kızı Jennifer (25) yarın evleniyor.

Bill Gates ile Melinda Gates kızları Jennifer Gates'in düğününe tepki yağıyor! Sadece çadırlar 2 milyon dolar - Resim : 1

Jennifer Gates, jokey olan nişanlısı Nayel Nassar ile düğünü öncesi New York’ta lüks bir otelde görüntülendi. Annesi ve nişanlısıyla otele giriş yapan Jennifer Gates’e, 7 koruma ve 4 araçtan oluşan bir güvenlik ekibi eşlik ederken, düğün hazırlıklarının abartılı olmasına komşulardan eleştiri geldi.
Düğünün, Gates çiftinin şampiyon bir binici olan Jennifer’e aldığı ve New York’un North Salem kasabasında bulunan 16 milyon dolarlık at çiftliğinde gerçekleşeceği belirtildi. Gates ailesine yakın bir kaynak, “Düğün, komşular ve çiftlikteki vahşi yaşam için büyük bir savurganlık. Çiftlikte eskiden geyiklerin otladığı tarlaya kamyonlar gelip gidiyor. Gürültülü bir iş makinesi var ve düzinelerce işçi ATV’lerde dolaşıyor” dedi.

SADECE ÇADIRLAR 2 MİLYON DOLAR

Havanın kötü olması durumuna karşı çiftlikte kurulan çadırların maliyetininse 2 milyon dolar olduğu belirtildi.

 

Bill Gates ile Melinda Gates kızları Jennifer Gates'in düğününe tepki yağıyor! Sadece çadırlar 2 milyon dolar - Resim : 3