Angela Merkel yine titredi

Almanya Merkel

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i Almanya ziyaretinde askeri merasimle karşılarken titreyen hali dünyada gündem olan Angela Merkel, bu görüntülerin üzerinden daha 10 gün geçmeden ikinci kez benzer bir titreme nöbetine tutuldu

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i karşılama merasiminde kontrolsüzce titreyen görüntüleri gündem olmuş, Merkel ayakta durmakta güçlük çektiği bu görüntülere vücudunun susuz kalmasının neden olduğunu açıklamıştı. Tören sonrasında 3 bardak su içtikten sonra normale döndüğünü iddia eden Merkel'in bu açıklamaları sağlık uzmanları tarafından tatmin edici bulunmamıştı.



Bu görüntülerin bir benzeri ilk görüntülerin üzerinden daha 10 gün bile geçmeden bu defa Almanya Adalet Bakanı Katarina Barley'in Avrupa Parlamentosu'na seçilmesi sebebiyle düzenlenen törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'ın konuşması sırasında yaşandı. Merkel'in yine tedirgin yüz haliyle birlikte bir öncekine benzer şekilde titredi görüntüler dikkat çekti.


Angela Merkel