Alman yazarın sevgilisini öldürdüğü 38 yıl sonra anlaşıldı!

Alman yazarın sevgilisini öldürdüğü 38 yıl sonra anlaşıldı!

Şu an 74 yaşında olan Alman yazar Manuel Macarro, 1981 yılında sevgilisi olan genç kadını ve henüz doğmamış bebeğini öldürme suçlamasıyla tutuklandı. Kendisinden bir daha haber alınamayan kadının cinayete kurban gittiği 38 yıl sonra DNA testiyle anlaşıldı

İspanya'nın başkenti Madrid'de Josefa ve Carmen Munoz isimli kız kardeşler anne babaları ayrılınca biri, diğeri 5 yaşındayken terk edilmiş, anneanneleri tarafından büyütülmüştü. İki kardeş birbirlerini bırakmayacaklarına ve kimsenin onları kırmasına izin vermeyeceklerine söz vermişti. 

Carmen, 35 yaşındayki Alman yazar Manuel Macarro ile birlikte yaşamaya başlamıştı. 1981 yılında, henüz 24 yaşındayken, Almanya doğumlu yazar ve çevirmen olan Manuel Macarro ile Madrid'den Barselona'ya seyahat etmiş, ancak kendisinden bir daha haber alınamamıştı. 

Kız kardeşi Josefa onu 36 yıl boyunca her yerde aramış, bir sonuç alamamıştı. Ancak 2017 yılında olayın aslını ortaya çıkaracak bir gelişme yaşandı. Polis verileri için Josefa DNA örneği verdi. Josefa ve babasının DNA testleri yapıldı. 

Barselona'daki Manresa polisleri, Josefa'nın DNA'sının gizemli bir hamile kayıp kadın ile eşleştiğini fark ettiler. Ceset, 1999 yılında Salvador de Guardiola'daki özel bir evin bahçesindeki inşaat çalışmaları sırasında kazara bulunmuştu. Polis, kurbanı o zaman tespit edememişti. 

Alman yazarın sevgilisini öldürdüğü 38 yıl sonra anlaşıldı! - Resim : 1

İspanya makamları, İspanya'da yaşayan Alman yazar Manuel Macarrı ismindeki erkekten şüphelendi. Macarro çelişkili konuştu. Bu olaydan neredeyse 20 yıl sonra, DNA sonuçları kurbanın Carmen Fraile Muñoz olduğunu ortaya koydu. Kafatasında kurşun izi, karnında ise 6 aylık bebek vardı. Bebek ise Macarro'nundu. Macarro, genç kadını öldürüp arabasında taşımış, birkaç günlüğüne kiraladığı evin bahçesine gömmüştü. Soruşturmalar, Macarro'nun üç çocuğunun olduğu, bu nedenle bebeği istemediği sonucuna varmıştı.

Carmen'i ve DNA testiyle de kendinden olduğu kanıtlanan kadının karnındaki bebeği öldürmekten tutuklanan Macarro 17 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak.

cinayet kadın cinayetleri