ABD polisinden ampute gence sert müdahale: Sinir krizi geçirdi

ABD'de polis şiddeti sonucu George Floyd'un hayatını kaybetmesinin ardından başlayan eylemler devam ederken, Ohio eyaletindeki protestolarda polisin sıktığı biber gazından etkilenen ampute genç yere düşerek sinir krizi geçirdi

ABD'de Mayıs ayında polis şiddeti sonucu George Floyd'un hayatını kaybetmesinin ardından başlayan eylemler devam ediyor. Ohio eyaletinin Columbus kentinde devam eden 'Siyahların hayatı önemlidir' protestolarında polis, eylemcilere biber gazıyla müdahale etti. Barışçıl şekilde protestolara katılanlar arasında bulunan iki bacağı protez olan bir eylemci de yer aldı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Eylemde, bir kaç kişinin polise gösterdiği tepkiye biber gazıyla müdahale edildiği sırada iki bacağı protez olan bir eylemci de etkiledi. Protez bacakları çıkarak yere düşen gencin kriz geçirdiği anlar başka bir eylemci tarafından görüntülendi. Ohio eyaletindeki protestolarda polisin sıktığı biber gazından etkilenen ve iki bacağı da ampute olan bir genç, yere düşerek sinir krizi geçirdi. Protez bacakları çıkarak yere düşen gence ilk müdahale göstericilerden geldi. 

George Floyd ABD Ohio eylem protesto biber gazı ampute