ABD'li ünlü oyuncu Frank Bonner hayatını kaybetti!

2021'de hayatını kaybeden ünlüler
ABD'li ünlü oyuncu Frank Bonner hayatını kaybetti!

WKRP in Cincinnati dizisindeki Herb Tarlek rolüyle tanınan dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Frank Bonner, 79 yaşında hayatını kaybetti. Aktörün ölüm haberi kızı tarafından doğrulandı

ABD'li aktör Frank Bonner'ın kızı Desiree Boers-Kort, WKRP in Cincinnati adlı televizyon dizisinde, kendine aşırı güvenen satış müdürü rolüyle tanınan babasının geçtiğimiz gün California'da hayatını kaybettiğini bildirdi. 

Asıl adı Frank Boers olan oyuncunun asıl parlamasını yaptığı kült filmi 'Equinox' olmuştu. Fakat en büyük sıçramayı yaptığı, kendisine ün getiren rolünü 1978'den 1982'ye kadar süren WKRP in Cincinnati dizisindeki Herb Tarlek rolüyle elde etti. 

Tarlek rolüyle, kendini beğenmiş tavrı, patronuyla şakacı ilişkisiylr tanınan sevimli bir satıcıya oldukça başarılı şekilde hayat veren oyuncunun ölüm haberini aktör Gary Sandy Facebook paylaşımıyla, "Huzur içinde uyu benim en büyük arkadaşım" sözleriyle duyurdu. 

Bonner, zaman içinde yönetmenliğe de ilgi duymaya başlamış ve "Just the Ten of Us" ve "Saved by the Bell: The New Class" da dahil olmak üzere pek çok yapımda kamera arkasında görev almıştı. 

Kaynak: Haber Global TV

California 2021'de hayatını kaybeden ünlüler