ABD'li ünlü jimnastikçi 'cinayet' sessizliğini bozdu!

ABD'li ünlü jimnastikçi 'cinayet' sessizliğini bozdu!

Olimpiyatta altın madalya sahibi ABD'li ünlü jimnastikçi Simone Biles, erkek kardeşi Tevin Biles-Thomas'ın üç cinayet suçlamasıyla karşı karşıya kalması nedeniyle "zor zamanlar geçirdiğini" söyleyerek cinayet suçlamaları karşısında sessizliğini bozdu.

Dört kez olimpiyat şampiyonu olan Simone Biles, Yeni Yıl saldırısında üç kişinin öldüğü, iki kişinin yaralandığı kişilerin ailelerine ve mağdurlarına başsağlığı diledi.

Polisin açıklamasında göre 24 yaşındaki Tevin Biles-Thomas, yeni yıl arefesinde ordudan izinli olarak döndüğü sırada Cleveland, Ohio'da düzenlenen bir partide taraflar arasında silahlı kavgaya karıştı.

Kavga sırasında ateş açıldı, 19 yaşındaki Delvante Johnson ile 21 yaşındaki Toshaun Banks olay yerinde hayatını kaybetti. 23 yaşındaki Devaughn Gibson ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

8 aylık araştırma sonucunda ABD'li Olimpiyat şampiyonu ünlü jimnastikçi Simone Biles'ın abisi Tevin, 1 numaralı şüpheli olarak geçen hafta tutuklandı.

Simone Biles, gözaltı haberlerinin ardından Twitter hesabından bir açıklamada bulunarak, "Kalbim, herkesin, özellikle kurbanlar ve aileleri için sızlıyor. Söyleyeceğim hiçbir şey insanların acısını azaltmayacak, ancak bu korkunç saldırıda etkilenen herkese en samimi duygularımla başsağlığı dileğimi iletmek istiyorum. Ayrıca herkesten, acımızla başa çıkarken ailemin mahremiyetine saygı duymalarını rica ediyorum" dedi.

ABD'li ünlü jimnastikçi 'cinayet' sessizliğini bozdu! - Resim : 1

Simone Biles jimnastikçi