ABD'li senatör cinsel taciz suçlamasıyla tutuklandı

cinsel istismar
ABD'li senatör cinsel taciz suçlamasıyla tutuklandı

Arizona Eyalet Senatörü Tony Navarette, reşit olmayan bir çocuğa yönelik cinsel taciz suçlamasıyla tutuklandı. Phoenix Polis Departmanı'nın yaptığı açıklamada, Senatör Tony Navarrete'nin reşit olmayan bir çocuğa yönelik cinsel taciz suçlamasıyla 4 Ağustos Perşembe günü hapse atıldığını duyurdu.

35 yaşındaki Demokrat senatör tutuklandı. Söz konusu olayın 2019’da meydana geldiği iddia edilirken, taciz edilen çocuğun erkek olduğu açıklandı.

Dedektifler iddialar üzerine hem çocuk kurban ile hem de olayın görgü tanıkları ile görüştü ve Navarrette’yi tutuklamak için harekete geçti. Maricopa County Hapishanesinden gelen bilgilere göre Navarrete, 3 farklı çocuk tacizi ile suçlanıyor. 

Arizona Senatosu’nda Navarratte ile birilkte çalışan Demokratlar, Twitter’dan yayınladıkları mesajla yaşanan olaydan derinden rahatsız olduklarını dile getirdi. Paylaşımda "Bu iddialar ve tutuklama ciddi, aynı zamanda da derinden rahatsız edici. Şu anda yargı sürecini takip ediyoruz. Devam eden bu soruşturmada gerçeklerin ortaya çıkması en büyük isteğimiz. Bu noktada, devam eden bu davayla ilgili herhangi bir ayrıntıya sahip değiliz ve daha fazla yorum yapmaktan kaçınacağız" denildi.

Kaynak: Haber Global TV

Arizona cinsel taciz