ABD'de skandal! 11 yaşındaki kız doğum yaptı

ABD'de skandal! 11 yaşındaki kız doğum yaptı

ABD'nin Missouri eyaletinde 11 yaşındaki kız çocuğu doğum yaptı, küçük kızın yaşadığı bu korkunç olayla bağlantısı olduğu düşünülen 3 kişi suçlanıyor

11 yaşındaki kız çocuğu, St. Louise'deki banliyödeki evinde doğum yaptı, olayla ilgili 3 aile üyesi suçlanıyor. Polis, 17 yaşındaki bir erkeği, çocuk yaştaki biriyle ensest ilişki, tecavüz ve fiili livatayla suçluyor, ancak bu erkeğin yetkililere mağdur kızın hamile olduğunu bilmediğini söylediği aktarıldı.

Bir kadın ve bir erkek de, çocuğu tehlikeye atmaktan, kadın ek olarak doğum için tıbbi yardım sağlama konusunda yetersizlikle suçlandı. Yetişkin erkeğin 11 Şubat'ta 90 derece sıcaklığa sahip ve hala göbek kordonuna bağlı bir bebeği tedavi için hastaneye getirmesi soruşturmayı tetikledi.

Erkek ilk ifadesinde, bebeğin birileri tarafından evinin önüne bırakıldığını, ancak daha sonra kendisiyle bağlantısını olduğunu söyledi. Aynı zamanda yetkililere kızın hamile olduğunu ya da defalarca kez cinsel saldırıya uğradığını bilmediğini söyledi.

Yetkililer kız çocuğunu daha sonra St. Louis'deki evinde buldular. 3 zanlıya da avukat atanmadı. Kadın ve erkek her biri 10 bin dolar kefaletle serbest bırakılırken, genç erkek 25 bin dolar kefaletle tutuklandı. 

ABD Missouri doğum cinsel saldırı