ABD'de çifte cinayet: Anne ile kızını takip edip öldürdü!

ABD'de çifte cinayet: Anne ile kızını takip edip öldürdü!

ABD'nin Florida eyaletinde, 19 yaşındaki Sage Curry isimli genç, anne ve kızını takip ettikten sonra gece eve girip iki kadını bıçaklayarak öldürme suçlamasıyla karşı karşıya

Polis yetkililerinin aktardığı haberde, 19 yaşındaki genç anne ve kızını Florida'daki evlerine kadar takip ettikten sonra sabaha karşı herkes uyurken pencereden içeri girip mutfaktan keskin bir bıçak alarak iki kadını öldürücü darbelerle bıçakladı. tutuklanan Sage Curry, cinayet ve hırsızlıkla suçlandı.

Curry cinayetleri itiraf ederken, polis cinayetlerin rastgele işlendiğini, Curry ile kurbanlar arasında bir ilişki olmadığını düşündüklerini söyledi, fakat soruşturma sürecinde durumun değişebileceği konusunda uyardılar. 

ABD'de çifte cinayet: Anne ile kızını takip edip öldürdü! - Resim : 1

Kurbanların kimlikleri açıklanmazken, Curry'nin önce ilk kadını bıçakladığı, diğer kadının ise seslere uyanıp korumaya çalışırken Curry tarafından yüzü ve boynundan bıçaklandığı ifade edildi. İlk kurbanın anne mi yoksa kızı mı olduğu ise bilinmiyor. 

İddialara göre Curry'nin saldırıdan sonra bir komşuya giderek yardım istediği belirtiliyor. 

Yetkililer katilin akıl sağlığından şüphe etse de, Curry adlı gençle bir araba yıkama işinde çalışan iş arkadaşı oldukça sakin, sessiz, iyi bir insan olarak tanıdıklarını ve olay karşısında dehşete düştüklerini söyledi. 

Kaynak: Haber Global TV

ABD Florida cinayet